Док се већина задругара налази на прослави поводом крсне славе Марка Миљковића, Зерина Хећо се осамила у изолацији и ронила горке сузе. Наиме, од тренутка када је Александра Суботић открила да је она силована, Зерина је клонула и непрестано плаче.

Бане Чолак, њен бивши дечко, је отишао са славља па јој донео нешто да презалогаји иако је она одбијала, а потом је својом слаткоречивошћу покушао да је орасположи, али није успео.

Љубави, све ће то да прође. Неки људи немају границе. Немој више да плачеш - тешио је Бане Зерину.

Ја то никада нећу да заборавим. Боље да су ме претукли. Како ћу ја ово Сари да објасним - говорила је Зерина јецајући.

Све то може да се објасни, можеш јој рећи да је све то ријалити. Полако. Цвете мој, ти си храбра. Без обзира на то шта се десило између нас двоје ја нисам престао да те волим. Ускоро ће и моја слава, па Нова Година, устаћеш, бићеш она стара, она Зерина у коју сам се заљубио. Ја бих умро овде без тебе - шапутао је Бане док је мазио Зерину.

Немој то да причаш. Требаш ми као друг - узвратила му је Зерина.


Иако је Зерина нагласила Банету да јој је потребан пријатељ у овако тешком тренутку, чини се да он на то не гледа истим очима и користи сваку прилику да јој се приближи и удели комплименте и речи подршке којима ће смекшати њено срце.


Пинк.рс