Марко Марковић стигао је у Рајски врт како би открио Дрвету мудрости који је главни узрок његове свађе са Станијом Добројевић, а по свему судећи, он сматра да није крив због њених исхитрених реакција.

Дрво мудрости је желело да и Станија буде присутна како би заједно разрешили све недоумице због којих су ушли у сукоб, а она је без длаке на језику признала шта стварно мисли о њему после свега што јој је урадио.

Ми смо у пару док се грлимо, мазимо и љубимо. Једино од обавеза што имамо је подела буџета и храна, то је све! И он се ту не понаша као мушкарац. Ја све толеришем и гутам и шушкам ако може да се не чује. То све изгледа бајно и сјајно, а ја све то пеглам. Кад је стигло писмо да се иде у Амижи, није се удостојио ни да баци поглед и да пита да ли хоћемо или нећемо. Наравно да немам ништа против да он оде, али оно што сам очекивала је да баци поглед само. Ја не бих ишла, јер треба да иду који нису гостовали. Испало је као да он по сваку цену жели да иде, ко је*е Станију! Нико се од парова није јавио, јер су се плашили сплетки. Е сад, десио се буџет, ја сам добила најмањи, а он средњи. Сви су почели да турирају, Сузана ме пита какав ми је то дечко који се није нашао са мном за куповину. Њега или боли уво или је неспособан! - придиковала је Станија.

Повређује ме то што причаш, ја нисам робот! Никад не кажеш лепе ствари које урадим за тебе, никад! - пребацио јој је Марко.

Сви остали мушкарци овде иду за својим девојкама, а ја овде све радим сама! Ти си и прошли пут био испред продавнице и искулирао си! Остало је још мало до краја, видећемо шта ћемо у реалном свету! Како ћемо да функционишемо, да ли си ти реалан?! - питала је Станија.Пинк.рс