Победу у другој сезони "Задруге" синоћ је однела Луна Ђогани која је претходне године, у првој сезони, у самом финишу изгубила од љуте супарнице Кије Коцкар, која је однела убедљиву победу и понела титулу миљенице нације.

Годину дана касније, на трону се нашла Луна, задругарка коју су својевремено многи осудили јер се упустила у везу са тада ожењеним Слобом Радановићем, Кијиним мужем. Лунин синоћњи тријумф у "Задрузи" Кија сматра поразом читаве нације.

- Искрено, имала сам синоћ наступ ван Србије, сад сам упалила телефон и видела да је победила. Као што сам некад рекла - срамота Србије! Али постала је спрдња и, ето, са прошлогодишњих 22 одсто створило се или још 8 одсто дегенерика или су се ових 22% од прошле године заиста потрудили. Шалу на страну, Луна до победе. Синоћ смо сви навијали за њу. Сваку пару је заслужила (смех) - у свом стилу прокоментарисала је Кија за Пинк.рс.

Подсетимо, Луна је до самог краја суперфинала остала са Марком Миљковићем, који је завршио на другом месту, док је Ђоганијева отишла кући богатија за 50.000 евра.