У селу Пилатовићи, недалеко од Пожеге све је спремно за свадбу Милијане Богдановић (21) и Милојка Божића (74) која ће се одржати сутра, 7. септембра.


Венчаница за младу је спремна, као и свечано одело у којем ће Милојко заблистати, а Милијана једва чека да изговори судбоносно "да" свом 53 године старије изабранику.


- Све је спремно за свадбу! Венчаница одабрана, одело за младожењу је спремно. Милојко суботу чека, колико видим, много опуштенији од мене, ја сам сва устрептала - каже нам узбуђена бивша учесница "Парова", којој је вереник опростио превару с Александром Пожгајем у ријалитију.


Дан пред свадбу какве у Пожеги и Пилатовићима још није било, Милијана и Милојко проверавали су да ли је организација весеља онаква како су они желели, а млада је открила:


- Прва брачна ноћ биће у нашој недавно реновираној кућици у Пилатовићима! Ту ћемо свити наше гнездо.


По ономе што су младенци осмислили, свадба ће почети сутра око подне у Пилатовићима, а после 13 сати младенци ће се из села упутити у зграду општине Пожега, где ће бити одржано грађанско венчање. Црквеног неће бити јер, како каже невеста, СПЦ не одобрава ступање у брак особа са толиком разликом у годинама.


ПРОЧИТАЈТЕ И:  "ЗАДРУГА 3" ВЕЋ УЗБУРКАЛА ЈАВНОСТ: DJ Žex открио новог учесника ријалитија


- Утврдили смо и списак гостију. Милојкова деца неће доћи, али очекујемо његову даљу родбину. Од моје родбине, како очекујем, доћи ће стриц и стрина, родитељи неће, али ће доћи баба и, што је најважније, доћи ће моја сестра - каже Милијана.


Свадба почиње око 16 сати у сали близу центра Пожеге.


(Телеграф.рс)