УЧЕСНИЦЕ треће сезоне ружичастог ријалитија јуче су се јадале и жалиле једна другој. Тако се Ивана Радић покајала што се пољубила са Млађаном Јовановићем, па је потражила мишљење Таре Симов. Она ју је тешила да се пољубила са једним дечком, те да то никако не значи да је "к.рва".

- Нисам спремна да упловим у везу, не познајем довољно Млађана, а спајаће ме сигурно са "задругарима" са којима сам проводила време - била је неодлучна Ивана. - Причала сам мало са њим, нисмо много ћаскали, па, као, океј да то буде веза. Не знам шта да радим.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ПУКЛА ТИКВА ЗБОГ НИКОЛЕ ОРОЗОВИЋА! Нина се правдала Радету да нема ништа са овим задругаром, он јој овако одбрусио! (ВИДЕО)

Са друге стране, Милица Кемез се пожалила Ивани Крунић да примећује како се Филип Ђукић удаљава од ње и не посвећује јој довољно пажње:

- Ако после три дана немаш неко интересовање и повучеш се, шта ће бити касније - јадала се Милица Крунићевој. - Он је мало истрипована особа. Са мном је завршио сваку комуникацију. Мене једино емоције и љубав могу да изведу из такта.