Филип Рељић оставио је Јелену Крунић, што је овој задругарки веома тешко пало. Она није могла да се помири са чињеницом да Филип више не жели да Јелена буде његова девојка, због чега је и направила хаос у кући. Јелена је затим отишла у паб, где је плакала, а тамо ју је тешио Лепи Мића. С обзиром на то да је направила хаос у кући, Јелена је завршила у затвору где је наставила да плаче.

Крунић је направила хаос и када се потегла прича око тога због чега је Филип Рељић раскинуо са њом током емисије "Гледање снимака", а обезбеђење је одмах улетело у Белу кућу како не би дошло до физичког сукоба. Задругари су након тога посумњали да постоји неки већи разлог због кога је Филип раскинуо са Крунићевом, јер им такво њено понашање није било јасно.

- За ово постоји велики разлог - истакао је Марко Јањушевић Јањуш.

- Рекли су да постоји разлог, који не желе да изнесу за столом. Он је сада хтео то да подели са свима нама, а њој је то засметало. Информација (о разлогу) је стигла у кућу. Ја мислим да је Мина закувала целу ситуацију. - додала је Далила Драгојевић.

- Ја сам била са Јеленом, причала и рекла да Аџић рекао да Филип не зна како да раскине са Јеленом и да Филип не треба тако да прича. Ја не знам прави разлог - правдала се Мина Врбашки.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Тара открила Милици због чега ју је Филип оставио! Шопићева ипак није крива? (ВИДЕО)

Филип је после вишеминутне расправе признао пред свима који је прави разлог раскида.

- Раскинули смо јер нисмо могли да нађемо вербалну жицу да се повежемо, она се служи другим начином комуникације. Да не би долазило до оваквих ствари, ја сам одлучио да раскинем - признао је Рељић.


Аутор: Пинк