МНОГИ српски туристи тек отпакују кофере са летњег одмора, многи их и пакују за летовање и купање на Медитерану, а новогодишњи аранжмани се увелико продају!

Наиме, попусти за ране уплате новогодишњих аранжмана, углавном су завршени до краја августа, али повољних и даље има довољно. Иако се и ове године нуди дочек у Бечу за 39 евра (без ноћења) први се, ипак, продају авионски пакет-аранжмани за места за које агенције не организују често путовања.

Такво је, рецимо, путовање комбинација четири града: Цирих, Луцерн, Милано и Бергамо. Ова четири града подно Алпа бајковито су украшена током новогодишњих празника. Нарочито је Луцерн занимљив, јер су се у њему одмарали краљица Викторија, Чарли Чаплин, Марк Твен и Лав Толстој, а наши туристи ретко шетају трговима Вајнмаркт и Корнмаркт. У понуди су први пут и места, као што су Вроцлава, Стразбур, Шварцвалд, Колмар, Баден Баден, Хајделберг, Алзас...

Такође, сада могу да се пронађу повољни аранжмани попут 12 дана на Тајланду за 959 евра (без такса). Путовање укључује и три дана у Бангкоку, као и одмор у Пукету са услугом ноћење са доручком. Тренутно је на попусту од 100 евра и новогодишње путовање за Мароко, које кошта 899 евра и траје седам дана.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
Београдска недеља ресторана од 1. до 7. октобра

До краја октобра важи попуст од 70 евра за два фантастична путовања: Индија златни троугао у Пекингу и Шангају (10 дана). Ова путовања, од око 2.000 евра, укључују одличне хотеле, врхунске водиче и путовање какво се доживи једном у животу. Рецимо, у Индији ће путници видети Делхи, Агру, Таџ Махал, палате могула, дочекати Нову 2018. годину под ружичастим индијским небом и наставити за Џаипур.

Новогодишња путовања могу да се нађу за свачији џеп, а ове године, поред добро познатих аутобуских аранжмана до околних европских градова, ту су путовања чартер-летовима за 425 евра на пет дана до Малте или Барселоне. Ово острво је познато по ноћном проводу.

Са "Олимпик травелом" дочек у Атини, са авионским превозом, и хотелом код Трга Омонија, кошта око 300 евра. Овај град гарантује топло вече 31. децембра, као и занимљиве концерте у подножју Акропоља или весео провод уз музику у некој од таверни. Првог дана 2019. године становници овог мегалополиса воле да оду до мора, а до Пиреја се најбрже стиже метроом и до Вуљагменија (споро и лепо путовање) трамвајем.