Турска је земља која годишње угости око 40 милиона туриста. Овај податак јасно говори о томе колико тога ова земља има да понуди и колико је вредна обиласка. Невероватне природне лепоте, културна богатства, традиција која се негује, гостопримство и мноштво хотела услуге високог нивоа...Разлози због којих туристи бирају Турску као своју сталну дестинацију. Помешан дух Европе и Азије, са лепотама Медитерана, уз умерене дозе оријента. Оваква комбинација ретко кога неће задивити. Данас ћемо се потрудити да вам приближимо два хотела добро познатих летовалишта у Турској, Анталије, метрополе Медитерана, и Бодрума, бисера Егејске обале. У питању су два добро позната ланца хотела, па сматрамо да који год да изаберете, да не можете погрешити.

Међу бројним хотелима у Анталији, издваја се IC Green Palace 5*, који нуди гратис смештај за двоје деце узраста до 15 година, што јасно наглашава да је у потпуности подређен савршеном породичном одмору. Налази се на око 25км од центра Анталије, сачуван од градске вреве, на својој пешчаној плажи. Баш као што би се и по самом његовом имену дало наслутити, посебна чар IC Green Palace 5* је раскошно зеленило у које је ушушкан. Мирисна борова шума, поносна, висока, стабла палми, пажљиво одржаване и брижно уређене баште са егзотичним врстама. Додајте на то прекрасно плаву боју медитеранског мора и симпатичне дрвене мостиће и бројне базене налик лагунама. Рај је ту, пред вама. Хотел IC Green Palace 5* има преко четири стотине соба, различитих типова, како би изашао у сусрет потребама најразличитијих гостију. Нема места за бригу ни када је гастрономско уживање у питању, хотел пружа all Inclusive услугу, а поред главног ресторана, постоји чак још шест a la carte ресторана са најразличитијим кухињама, од пикантне мексичке, преко традиционалне турске, све до ресторана са специјалитетима од рибе и морских плодова. Неколико барова и кафића на располагању су за освежење са ногу, или релаксацију уз капућино. Расхлађење од врелих анталијских дана може се наћи и на неком од шест базена хотела, са најразличитијим садржајима, попут базена са анимацијама или тобоганима. Наравно и на најмлађе се посебно мислило, тако да хотел има и дечији базен и клуб за децу са разноврсним анимацијама и тематским дневним и вечерњим забавама, па ће и њима боравак у хотелу остати у прелепом сећању.
Уколико је одлука о вашој летњој дестинацији већ пала на Бодрум, следећи корак је да изаберете неки од феноменланих хотела, а један од оних који ће учинити да се заљубите у Егеј и да му се увек вратите, јесте хотел Titanic Deluxe Bodrum 5*. Смештен у једном од најлепших залива Бодрума, истиче се специфичном архитектуром инспирисаном стиловима Бодрума и Миконоса. На пешчаној плажи дугој 350 метара, простире се на 80 000 м2 Гуверџинлик залива, захваљујући ком је заштићен од ветрова, те је боравак у овим пределима увек пријатан. Titanic Deluxe Bodrum 5* озбиљно схвата потребе сваког свог госта, па захваљујући томе може да се похвали јединственом High class all inclusive услугом, којом помера границе појма луксуза. Идеалан је за уживање међу најлепшим бојама природе, а у понуди има богате садржаје, од главног ресторана и 4 а ла царте ресторана, барова, посластичарнице, до отворених и затворених базена, аква парка, спортских активности и „Тини Кидс“ клуба за радост оних најмлађих.

За детаљну понуду посетите званичан сајт агенције „1 А Травел“ где једноставно и сами можете направити жељену резервацију или позовите call центар на 011/655 78 00.

(ПР)