Дуге пешчане плаже, уз море саткано од најразличитијих зелених и плавих нијанси, са покојим спрудом који доприноси шаренилу пејзажа, паркови покрај обале који ће вам пружити предах у хладу, зеленило брда са маслињацима. Овакав призор ће вас дочекати у Мармарису, љупком летовалишту Турске, а међу свим његовим лепотама налази се један посебан хотел, који се издваја по одличној услузи - Elegance Hotel 5*. На само 3 километара од центра Мармариса, пронаћи ћете своју оазу мира и напунићете батерије, након што сте током године напорно радили и заслужили да се напокон опустите. Уживаћете на топлој пешчаној плажи са дрвеним понтоном, уз ваш омиљени коктел, пливаћете у савршено чистом мору, или ћете се можда упустити у неке водене спортове који су у склопу овог хотела. Предахнућете у луксузним собама са погледом на зелену башту, док до вас допире освежавајући мирис мора.


Elegance Hotel 5* се у оквиру свог беспрекорног гостопримства може похвалити алл инцлусиве услугом. Састоји се од три блока, поседује 193 смештајне јединице, два главна ресторана, а ла царте ресторан и 5 барова. Поред свих уживања у хотелу, треба искусити нешто што је својствено турској култури, а то је турско купатило, односно хамам. Доживећете нешто сасвим ново и осетити оријенталну атмосферу у потпуности. За опуштање ту су и сауна, ђакузи, парно купатило, масаже и разни третмани лица и тела. Хотелпоседује два отворена базена, један надомак плаже, и други са баром, који је издвојен у засебном делу хотела. Од осталих активности које се могу наћи у хотелу ту су велики број водених спортова, билијар, Плаyстатион соба и разне анимације у току дана и вечери. Уколико са собом водите малишане, неће им бити досадно, јер своје време могу провести у дечијем клубу, базену, на игралишту, или учествовати у разним дневним анимацијама.Вече у Мармарисује нешто најлепше што ћете доживети. Стазе оивичене палмама, сјај и музика, највећа марина у регији, луксузне јахте, све што мами туристе да похрле у топле сокаке града и препусте се забави. Улице које обилују златом, кожом, накитом и гардеробом, кафићи за предах после куповине. А када се кафићи затворе, почиње забава која траје до касно у ноћ, у дискотекама најразличитије музике. Мармарис заиста за свакога нуди нешто занимљиво.
Немојте нам само веровати на реч, већ доживите и сами Мармарис, град за све. Информишите се на званичном сајту туристичке агенције „1 А Травел“ о свим понудама за лето, испланирајте свој одмор на време или направите online резервацију. За све информације доступан је контакт центар агенције – 011/655 78 00.
(PR)