Потрага за савршеним оутфитом и иначе изазива панику, а замислите како је тек када бирате одећу за први дејт. Ово су неколико основних опција које можете одабрати, у зависности од тога какву реакцију желите да изазовете.

СУКЊА И ПАТИКЕ

Овај оутфит поручује "ја сам забавна особа која ужива у страним филмовима и дизајну ентеријера".

Комбинацију сте чисто набацили на себе јер се не оптерећујете двочасовним спремањем, а и вероватно сте били превише заузети одабиром правих узорака за ону сјајну фотељу у ћошку ваше собе.

ФАРМЕРИЦЕ И ТОП СА ДУБОКИМ ИЗРЕЗОМ

Након што сте се коначно одлучили за ваше најуже фармерице и мајицу са најдубљим могућим деколтеом, финални производ одаје девојку која је опуштена јер није одабрала хаљину, али дефинитивно скреће пажњу на своје најбоље атрибуте.

Одабрали сте комбинацију коју увек носите на дејт, зрачите ноншалантношћу и сексепилом, а када већ даје тако добре резултате, зашто је се не бисте увек држали?


МАКСИ ХАЉИНА

Не устручавате се да покажете своју хипи страну и то је кул. Када се ради о моди комфор је изузетно значајан, зато се ретко одлучујете за потпетице. Што вам је удобније то вам је пријатније на састанку, а он ће сигурно позитивно одреаговати на добру енергију.

МАЛА ЦРНА ХАЉИНА И ШТИКЛЕ

Уколико не идете у најбољи ресторан на свету, можда сте мало претерали. Али ако је ово ваш магични оутфит, онај због којег се осећате као модел, добро сте одлучили! Нажалост, ако решите опет да изађете са њим, биће тешко да надмашите утисак са првог дејта. Ипак, ето изговора да одете у шопинг!


ХАЉИНА НА ПРЕКЛОП

Можда је мало формалнији избор за опуштену варијанту у локалном бару, али не и ако вас он изводи на неко префињеније место. Ништа мање и не очекујете од вашег партнера. Ви се не задовољавате малим стварима и треба вам неко ко зна како се третира дама.

(Извор: cosmopolitan.rs)