ОВАН (21. 3 - 20.4)

Посао Мноштво планета у деветом астролошком пољу, под утицајем Нептуна и Марса, планета обмана и сукоба, у првој половини недеље упозорава да будете опрезнији приликом договора о новим пословима, нарочито са странцима. У време прве Месечеве четврти, 15. децембра, требало би да избегавате непотребне трошкове, као и подизање кредита.

Љубав Ослабљена позиција Венере, владаоца поља љубави,

наговештава могућност уласка у тајну или паралелну везу са уметником или особом која носи униформу на раду. У другој половини периода, брачни партнер може да посумња у вашу верност. Вашу пажњу може да привуче неко ко често путује због посла.

Здравље Рекреирајте се.


БИК (21. 4 - 21.5)

Посао У првој половини периода било би добро да довршите започете преговоре о новом пројекту. Такође, у вашем је интересу да дo 12. децембра потпишете важне уговоре. У време прве Месечеве четврти, 15. децембра, можете да очекујете прилив новца, уколико се бавите грађевинским или берзанским пословима, као и купопродајом некретнина.

Љубав Аспекти вашег владаоца Венере, средином недеље наговештавају сусрет са занимљивом особом која се бави креативним занимањем. После 12. децембра, у вашем животу могао би да се појави неко са ким сте некада били врло блиски. Заузетим Биковима могу да засметају партнерова љубомора и посесивност.

Здравље Конзумирајте биљне чајеве.


БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21.6)

Посао Наглашен знак Стрелца, у другој половини недеље, одговара представницима вашег знака који се баве пословима у вези са осигурањем, туризмом или маркетингом. После 12. децембра слаби позиција вашег владаоца Меркура, па обратите више пажње на картице, кључеве, мобилне телефоне и друге ситнице. Послушајте савет Јарца или Стрелца.

Љубав Аспекти Венере, планете новца ослабљене у вашој шестој астролошкој кући, наговештавају могућност да преко посла упознате атрактивну, млађу или младолику особу. Крајем периода партнеру ће бити потребно више ваше пажње и разумевања, нарочито уколико се ради о некој Ваги или Овну.

Здравље Чувајте се повреда екстремитета.


РАК (21. 6 - 22.7)

Посао У првој половини периода довршите послове са странцима и потписивање важног уговора. Позиција Сунца које управља вашим астролошким пољем новца, крајем недеље, упозорава да се клоните ризичних финансијских трансакција. У време прве Месечеве четврти, 15. децембра, можете да остварите контакте са партнерима из прекоокеанских земаља.

Љубав Ослабљена позиција Венере, симбола емоција, у првој половини недеље, наговештава могућност сусрета са особом која често путује због посла. После 12. децембра, када Меркур улази Стрелца, преко друштвене мреже, можете са упознате млађу особу која ће вас импресионирати.

Здравље Извегавајте љуту и зачињену храну.


ЛАВ (23. 7 - 23.8)

Посао Позиција вашег владаоца Сунца, у другој половини периода, упозорава да будете опрезнији приликом финансијских трансакција или евентуалних преговора о улагању у нове пословне пројекте. У време прве Месечеве четврти, 15. децембра, поведите више рачуна о документима и тачкама уговора које намеравате да потписујете. Наглашен знак Стрелца доноси успех уметницима и спортистима.

Љубав У првој половини недеље требало би да избегавате расправе са вољеном особом, нарочито ако сте у браку или дужој вези. Крајем периода, можете да се нађете у ситуацији када ће вам бити тешко да се определите између две подједнако интересантне особе.

Здравље Могућа упала мишића.


ДЕВИЦА (23. 8 - 23.9)

Посао Позиција вашег владаоца Меркура, планете комуникација и бизниса, до 12. децембра упозорава да будете опрезнији приликом преговора о новим пословним аранжманима. Средином недеље можете да очекујете прилив новца. У време прве Месечеве четврти, 15. децембра, требало би да консултујете адвоката ако планирате потписивање важног уговора.

Љубав У првој половини недеље харизматична особа потрудиће се да привуче вашу пажњу. После 12. децембра, на некој прослави, можете да упознате некога чије занимање подразумева униформу или руковање новцем. У другој половини периода потрудите се да изађете у сусрет партнеровим жељама.

Здравље Проверите крвну слику.ВАГА (23. 9 - 22.10)

Посао Наглашен знак Стрелца, у првој половини периода, повољно утиче на вашу финансијску ситуацију, нарочито уколико ваше занимање подразумева униформу. Средином недеље, уметницима и спортистима смеши се повољна понуда. У време прве Месечеве четврти, 15. децембра, новац вам притиче преко хонорарног или паралелног пословног аранжмана.

Љубав Ослабљена позиција вашег владаоца Венере, која прелази преко астролошког поља љубави и посла, доноси вам страствени сусрет са особом коју сте већ упознали преко пословних контаката. Средином периода, можете да уђете у озбиљну везу са неким кога сте упознали путем друштвене мреже или интернета.

Здравље Рекреирајте се.


ШКОРПИЈА (22. 10 – 22.11)

Посао У време прве Месечеве четврти, 15. децембра, успех очекује уметнике и спортисте рођене у последњој декади знака. Позиција Венере, владаоца астролошке куће партнерских односа, у другој половини периода доноси вам зараду преко аранжмана са странцима. После 12 децембра, уласком Меркура у Стрелца, обратите више пажње на кључеве, телефоне, платне картице и сл.

Љубав Наглашено астролошко поље љубави у првој половини недеље, на некој прослави или јавном скупу, наговештава могућност познанства са харизматичном особом. У другој половини периода требало би да избегавате расправе са партнером, нарочито ако сте у дужој вези.

Здравље Реуматске тегобе.


СТРЕЛАЦ (22. 11 - 21.12)

Посао У првој половини недеље новац вам притиче преко послова осигурања или туризма. После 12. децембра, уласком Меркура, симбола бизниса, у ваш знак, било би боље да се клоните непотребних трошкова, као и подизања кредита. У време прве Месечеве четврти, 15. децембра, избегавајте склапање договора или потписивање уговора са странцима.

Љубав Аспекти Меркура, планете која управља астролошким пољем љубави, у другој половини периода, утичу на партнерове промене расположења. Иако ослабљена, позиција Марса у Рибама, планете еротике у знаку обмана и заноса, чини вас радо виђеним у друштву супротног пола, ако сте мушкарац.

Здравље Избаците слаткише из исхране.


ЈАРАЦ (22. 12 - 29.1)

Посао Хармоничан аспект између ваших владалаца Сатурна и ретроградног Урана, планета традиције и нових технологија, у првој половини периода, наговештава бројне пословне шансе. У време прве Месечеве четврти, 15. децембра, требало би да се клоните непотребних трошкова као и ризичних финансијских трансакција. Послушајте савет Ваге.

Љубав У првој половини недеље може да вам се удвара неко кога највероватније већ познајете преко пословних контаката. После 12. децембра слаби утицај Меркура који улази у ваше 12. астролошко поље, па преко интернета или друштвене мреже можете да упознате врло атрактивну особу, уколико сте мушкарац.

Здравље Промените начин исхране.


ВОДОЛИЈА (20. 1 - 19.2)

Посао Један од владалаца вашег знака, Сатурн, симбол амбиције и дисциплине, у 12. астролошкој кући у којој се налази и Плутон, може да вам осигура тајни извор прихода на дужи период. Ипак, у време прве Месечеве четврти, 15. децембра, било би паметније да одложите потписивање уговора и договоре о новим пословима са странцима из прекоокеанских земаља.

Љубав После 12. децембра, када Меркур улази у знак Стрелца, можете се наћи на мети удварања особе која ће вам послати захтев за пријатељство преко неке друштвене мреже. Због наглашеног знака Стрелца, у другој половини недеље, вашу пажњу може да привуче лекар или уметник, уколико сте дама.

Здравље Главобоља.


РИБЕ (20. 2 - 20.3)

Посао У време прве Месечеве четврти у вашем знаку, 15. децембра, уметницима и спортистима рођеним у трећој декади може се указати сјајна шанса коју не би требало да пропусте. Ретроградни Уран на последњим степенима Овна и Сатурн у астролошкој кући каријере, у којој се већ налази Плутон, симбол моћи и новца, доноси вам подршку особа на положају.

Љубав У првој половини недеље, на краћем путу, семинару или предавању, тешко ћете одолети шарму особе рођене у неком земљаном знаку. Ослабљена позиција Венере, симбола љубави, која прелази преко девете куће, може да вам донесе позив за излазак или сусрет са особом која због посла често путује.

Здравље Несаница.