ОВАН (21. 3 - 20.4)

Посао Директан ход Меркура, симбола комуникација, преко девете астролошке куће у напетим аспектима са Јупитером и Нептуном, опомиње на опрез приликом сарадње са странцима. Аспекти ретроградног Урана, владаоца куће иностранства, доносе вам зараду преко послова у вези са осигурањем. Избегавајте расправе са шефовима, посебно ако сте рођени у трећој декади.

Љубав Наглашен знак Јарца који "захвата" десету кућу, упозорава на могућност љубоморних сцена због партнерове посесивности, нарочито уколико сте у значајној вези. Транзит Венере преко Шкорпије најављује страствени сусрет са особом која ради у банци или другој финансијској институцији.

Здравља Проблеми са синусима.


БИК (21. 4 - 21.5)

Посао Аспекти Јупитера почетком периода упозоравају да избегавате потписивање уговора и да чувате документа. Позиција Меркура у астролошком пољу посла, у другој половини недеље, доноси вам обнову сарадње са странцима из прекоокеанских земаља. Требало би да послушате савет Ваге или Рака на кога увек можете да се ослоните.

Љубав Позиција вашег владаоца Венере, планете љубави, чији је утицај ослабљен у Шкорпији, у првој половини недеље, на путу, предавању или семинару, доноси вам сусрет са старом симпатијом. У време пуног Месеца, око 22. децембра, средином периода, можете да упознате неку Рибу или Јарца.

Здравље Потребна вам је рекреација.


БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21.6)

Посао Ваш владалац Меркур у астролошкој кући партнерских односа, под утицајем Нептуна, опомиње да поведете рачуна о својим изјавама, ако сте због посла присутни у јавности. Крајем недеље новац притиче преко паралелних послова, а можете да обновите контакте са странцима из земаља немачког језичког подручја. Избегавајте расправе са сарадницима и колегама.

Љубав Конјункција вашег владаоца Меркура и Јупитера у кући љубави, упозорава да не улазите у расправе са партнером, нарочито ако сте у браку или дужој вези. У време пуног Месеца, око 22. децембра, на некој прослави можете да упознате особу која неће бити потпуно искрена према вама.

Здравље Осцилације крвног притиска.

Илустрација / Depositphotos


РАК (21. 6 - 22.7)

Посао У првој половини периода избегавајте конфликте и расправе са сарадницима. Наглашено астролошко поље партнерских односа у које 21. децембра улази и Сунце, владалац ваших финансија, у напетом аспекту са ретроградним Ураном, упозорава да поведете више рачуна о тачкама уговора које намеравате да потпишете. У време младог Месеца контакти са странцима доносе вам новац.

Љубав У првој половини недеље може да вам засмета партнерова потреба за доминацијом, ако сте у браку или дужој вези. Конјункција Меркура и Јупитера у пољу љубави, у другој половини периода, може да вам донесе страствени сусрет са особом која је због посла присутна у јавности.

Здравље Нервоза.


ЛАВ (23. 7 - 23.8)

Посао Аспекти Меркура, владаоца астролошке куће новца, под утицајем Јупитера, најављују могућност договора о исплативом послу са странцима. Средином периода поведите рачуна о томе шта потписујете. Због наглашеног знака Јарца, у другој половони недеље нећете моћи да дигнете главу од посла. Сарадња са странцима доноси вам материјалну сатисфакцију.

Љубав Позиција ретроградног Урана, владаоца куће партнерских односа, у првој половини недеље доноси вам сусрет са интересантном особом на краћем путу. Августовски Лавови требало би да поведу више рачуна о односу са партнером, нарочито уколико се ради о некој Водолији или Шкорпији.

Здравље Избаците слаткише из исхране.


ДЕВИЦА (23. 8 - 23.9)

Посао Аспекти вашег владаоца Меркура и Нептуна, симбола посла и превара, упозоравају да почетком недеље будете опрезнији ако се бавите приватним бизнисом. Позиција Јупитера, планете просперитета, доноси вам новчане добитке, уколико се бавите туризмом, маркетингом или радите у медијима. Избегавајте ризичне финансијске трансакције.

Љубав У првој половини периода ваше стрпљење може да уроди плодом, односно партнеровим пристанком да одете на заједнички пут. Наглашено астролошко поље љубави, у другој половини недеље, доноси вам нове контакте и познанства, али и сусрет са старом симпатијом или неким ко вам је некада био веома драг.

Здравље Чувајте се за воланом.

Илустрација / Depositphotos


ВАГА (23. 9 - 22.10)

Посао Симбол бизниса, Меркур у квадрату са Нептуном, планетом маште, уметницима доноси понуде за два интересантна хонорарна или паралелна посла. Уколико се двоумите коју да прихватите, било би добро да се посаветујете са Стрелцем. Позиција Урана, владаоца астролошке куће креативности, најављује исплативу понуде од странаца из прекоокеанских земаља.

Љубав Аспекти вашег владаоца Венере, планете љубави, у првој половини периода доноси вам познанство са особом коју највероватније већ познајете преко посла. У другој половини недеље даме могу да уђу у тајну везу са заузетом особом од које их дели већа разлика у годинама.

Здравље Избегавајте газиране напитке.


ШКОРПИЈА (23. 10 - 21.11)

Посао Очекује вас прилично напоран период али и већа зарада, када можете да обновите сарадњу са бившим партнерима. Изазован аспект између вашег владаоца Марса и Сунца, после 21. децембра, упозорава да се клоните непотребних трошкова. Меркур у конјункцији са Јупитером, планетом богатства која управља астролошким пољем посла, доноси вам новчане добитке.

Љубав У првој половини периода, на предавању, семинару или краћем путу, очекује вас сурет са неким ко ће вам се допасти на први поглед. Наглашен знак Јарца у другој половини недеље неповољно утиче на однос са партнером, нарочито уколико се ради о неком земљаном знаку.

Здравље Чувајте се респираторних инфекција.


СТРЕЛАЦ (22. 11 - 21.12)

Посао Аспекти Меркура у вашем знаку повећавају шансе за зараду преко сарадње са иностраним партнерима. Аспекти ретроградног Урана, једног од владалаца астролошке куће посла, повољно утичу на финансије, нарочито ако се бавите туризмом, маркетингом или радите у медијима. Крајем недеље, Ован има предлог за проширење сарадње са вама.

Љубав Ретроградни ход Урана, симбола флерта, преко ваше астролошке куће љубави, у првој половини периода, може да вам донесе сусрет са неким са ким сте већ остварили познанство преко друштвене мреже или интернета. Чувајте се млађе или младолике особе која покушава да вам се приближи последњих месеци.

Здравље Болови у зглобовима.

Илустрација / Depositphotos


ЈАРАЦ (22. 12 - 29.1)

Посао Меркур, владалац астролошког поља партнерских односа, под утицајем Јупитера, планете експанзије, може да убрза прилив новца из прекоокеанске земље. Мноштво планета у вашем знаку, у време пуног Месеца, око 22. децембра, повољније утиче на ваш професионални него љубавни живот. Ипак, уговоре потписујте после 7. јануара идуће године.

Љубав Средином недеље могуће су расправе са партнером, јер вам се не допада партнерова намера да вам наметне своје ставове и погледе на живот. У другој половини периода, слободне представнике вашег знака, очекује сусрет са особом која се бави занимањем због којег је присутна у јавности.

Здравље Проверите крвну слику.


ВОДОЛИЈА (20. 1 - 19.2)

Посао У првој половини периода избегавајте ризичне финансијске трансакције и потписивање уговора. Ваш владалац, Уран у привидном ходу уназад, у инконјункцији са Сунцем, крајем недеље, смањује шансе за одлазак на стручно усавршавања у иностранство. Могућа је обнова контаката са партнерима из земаља немачког језичког подручја.

Љубав Почетком периода вољена особа очекује више разумевања од вас. Три планете у 12. астролошкој кући, средином периода, опомињу да се клоните расправа са партнером, нарочито ако сте у браку или дужој вези. Слободне Водолије, крајем недеље, може да заинтересује особа која ће покушати да сакрије да је заузета.

Здравље Проблеми са синусима.


РИБЕ (20. 2 - 20.3)

Посао Аспект између вашег владаоца Нептуна, симбола инспирације и маште и Меркура у астролошкој кући каријере, уметницима и спортистима доноси професионалну сатисфакцију и новчане добитке. Прелазак ретроградног Урана, симбола путовања и иностранства преко куће посла, најављује обнову или проширење сарадње са иностраним партнерима. Крајем периода финансијска ситуација креће набоље.

Љубав У време пуног Месеца, око 22. децембра, очекује вас романтични сусрет са воденим знаком, Раком или Шкорпијом. Стелијум Сунца, Сатурна и Плутона у Јарцу под утицајем ваших владалаца Нептуна и Јупитера, доноси вам удварање неког земљаног знака.

Здравље Избегавајте алкохол.