ОВАН

Промене на послу најављују нови почетак. За вас су вести охрабрујуће, јер се односе на вашу материјалну ситуацију. Утицајна особа доноси предлог, који се тиче вас. Ово је сигуран сигнал да се све развија у правцу у којем сте желели.

БИК

Не затрпавајте се новим обавезама већ дан проведите опуштено, без много пословних активности. Ускоро вас очекује финансијски прилив који ће у потпуности променити околности у којима делујете, а тиме одагнати и напетост која вас мучи.

БЛИЗАНЦИ

Транзити планета вам доносе шансу да идеје, које су до сада биле несхваћене, коначно добијате подршку колега од којих сте то најмање очекивали. Следује вам и званично упознавање с утицајном особом коју знате из виђења.

РАК

Идете главом кроз зид. Доста вам је чекања и цупкања у месту. Мислите да ћете се смирити ако одмах разрешите све заврзламе и недоумице које вас муче неко време. Не будите брзоплети, јер грешке које бисте данас направили могу бити непоправљиве.

ЛАВ

Тражите начин како бисте оправдали разлоге због којих се налазите још увек на месту с кога су многи ваши сарадници одавно отишли. Труд ће бити награђен али због претеране жеље да нешто истерате до краја, резултат вам на крају постаје небитан.

ДЕВИЦА

Око вас је хаос, а ви се у томе слабо сналазите. Стагнирате на месту где сте се затекли, али не губите наду. Све ово што се данас дешава, у суштини, отвара повољне прилике које ви већ, негде у себи, увелико слутите.

ВАГА

Стижу неповољне пословне вести од пријатеља или дугогодишњег сарадника који се налази у далеком иностранству. До краја дана схватићете да није све тако црно како вам се на први поглед учинило. У љубави очекујте пријатно изненађење.

ШКОРПИЈА

Претерана брижност постаје напорна за све. Своје страхове највише пројектујете на женски део породице. Интензивно размишљате о сваком детаљу, а крупне ствари вам промичу. Вашу потребу да свима удовољите укућани осећају као притисак.

СТРЕЛАЦ

Ви нисте особа која воли велике промене. У складу с тим, не уживате ни у изласцима. Ако жудите да изађете из куће, то је због тога што вам унутар ње неко не прија. Дакле, не бежите од укућана, већ се потрудите да породичне односе поправите.

ЈАРАЦ

Могућ је занимљив сусрет са особом слободних схватања. Прихватите изазов, али држите све у тајности јер вас касније та авантура може скупо коштати. Под тензијом сте, потребна вам је рекреација, али причувајте се физичких повреда.

ВОДОЛИЈА

Пуни сте себе па с радошћу припремате све планиране активности. Склоност ка љубавним авантурама вас може уплести у везу из које ћете се тешко извући. Ако желите да избегнете скандале, савладајте се и не подлежите искушењу.

РИБЕ

Ситуација није сасвим стабилна, али то је за вас ипак у другом плану. Ускоро ће се финансије побољшати, а ће то допринети да се осећате сигурније па самим тим и задовољно. Дан није повољан за покретање неких значајнијих корака на пословном плану.