ПЛАНЕТА Марс је ушла у знак Близанаца и тамо ће остати до 15. маја. У астрологији, Марс представља борилачке вештине, пороке и љутњу и такође захтева решење проблема.

Током ове транзиције, пролазак планете Марс кроз Близанце ће утицати на све знаке зодијака. Ваша психичка енергија ће бити јака. То значи да ћете много више причати, бићете саркастични, осетићете нервозу и покушати да урадите неколико ствари одједном. Због повећане мотивације пожелећете да завршите што више обавеза у кратком времену. Иако ће рад на више ствари изненада изгледати лако и даље ћете бити површни и непрецизни. Потрошићете пуно времена на исправљање грешака.

У тренуцима када немате обавеза осећаћете се лоше и много ћете размишљати, или ћете тражити неку акцију. Потреба за пријатељством ће се повећати, а већину времена ћете потрошити покушавајући да превазиђете неке проблеме. Покушаћете другима да докажете да сте у праву са јефтиним логичним изборима, или ћете се запетљати у вашој причи и сами ћете се препирати око тога. Ово неће имати велики утицај на неформалне разговоре, али ако преговарате о нечем важном, покушајте што пре прећи на главну ствар и избегавати бежање од теме.

Ако имате проблема са спавањем, може се погоршати у наредних месец дана. Ако до сада није дошло до таквих промена, очекујте несаницу. Пролазак Марса кроз Близанце је повољан период за спорт и рекреацију. Умерена физичка активност ће вам помоћи да боље и лакше заспите. Ако сте рођени у знаку Близанаца, Девице, Стрелца или Риба, будите опрезни у спорту, саобраћају и струји. Марс ће бити непријатељски расположен према вама, тако да се могу појавити неке повреде, умор мишића или случајне повреде.


Аутор: Женски магазин