ОВАН

Без обзира на све што сте планирали, будите спремни да одложите већину активности. Преценили сте своје могућности, па хтели ви то или не, бићете принуђени да део одговорности препустите блиским сарадницима. Искористите ово за кратак предах.

БИК

Све што вам у овом тренутку треба, то је новац. Значајан прилив стиже и битно утиче на све планове, нарочито у тренутку великих распродаја. Да се до краја дана не бисте пресабирали, обуздајте мегаломанску природу и пажљиво осмислите куповину.

БЛИЗАНЦИ

Уживате у благонаклоности утицајних особа. Ипак, не опуштајте се превише јер су у питању људи који од вас заузврат очекују безграничну лојалност. Може вам се десити да вас неко од њих примора на потезе којима бисте себе довели у незавидан положај.

РАК

Оптерећеност послом може прерасти у опсесивну борбу с ветрењачама. Ваша упорност јесте врлина, али некада је паметније стати. Замерате људима што маштају, а не узимате у обзир да ни ви нисте неки рационалан тип, и ваше су одлуке често ирационалне.

ЛАВ

Потрудите се да саслушате оно што вам други људи говоре. Можда уочите да неко покушава да вам саопшти сјајну идеју, али ви не реагујете. Ако дозволите могућност да још неко може да смисли нешто корисно, добићете шансу да знатно профитирате.

ДЕВИЦА

Имате много планова и очекујете брзу реализацију. Нажалост, ситуација се не одвија жељеним темпом. Док чекате да се нешто покрене, губите драгоцено време, па вам измичу прилике које су сигурније, а можда и исплативије од оних које сте замислили.

ВАГА

Дан започињете пуни енергије. Необично сте креативни и самоувереност прети да прерасте у охолост. Обуздајте еуфорију, јер када се буде нешто важно одлучивало, биће вам неопходно мишљење људи које сада не уважавате.

ШКОРПИЈА

Указаће вам се шанса за активности које вас могу навести на идеју о покретању приватног посла. Затегнути односи са шефовима и лоша атмосфера изнедриће екипу људи са којом можете планирати самостални бизнис.

СТРЕЛАЦ

Прави је тренутак да своје планове спроведете у дела, нарочито ако сарађујете са иностранством. Осим тога, овакви транзити могу најавити и интересантно познанство са особом која је далеко, а коју срећете на чудан начин, на пример, преко друштвених мрежа.

ЈАРАЦ

У срце су вам се увукли страхови. Нисте сигурни да ли вас воле зато што као човек вредите или је то зато што имате моћи да им нешто приуштите, чак и материјално. Одговор на ову дилему морате потражити у дну душе, која зна одговор.

ВОДОЛИЈА

Неискреност у вашем окружењу постаје неподношљива. Не сваљујте кривицу на друге људе јер они вас лажу само онолико колико ви желите да будете преварени. Размислите, можда сте својим ставовима некога приморали на такве потезе.

РИБЕ

Пуни сте себе и потпуно сте свесни којим путем треба да иде ваш професионални развој. Не колебајте се, прихватите сваку понуду у овом тренутку, иако није на први поглед примамљива. Останите у игри јер је у питању исплатив посао.