ОВАН

Амбициозни сте и на путу да остварите велике планове. Ипак, заборављате да сви успеси стижу тек онда када је право време за то. За вас, овај период није кључан, па се у складу са тим и понашајте. Ако планирате пут, размислите о одлагању.

БИК

Вашим проблемима се назире крај. То мало жара у вама након периода који је сада иза вас, биће довољно да се поново покренете. Искористите данашњи предах и темељно припремите терен за период који следи.

БЛИЗАНЦИ

У атмосфери општег хаоса, ви сте веома рационални, прецизно правите разлику између битног и небитног, али, други људи то не могу да прате. То вас излуђује, а ако не нађете начин да избаците вишак тензије, она ће избити тамо где је најмање очекујете.

РАК

До вас стижу позитивне вести у вези з послом. Није необично да данас размишљате о томе иако је дан савршен за необавезан провод. Ништа чудно јер глас стиже од пријатеља с којим сте и пословно повезани. Искористите ту привилегију.

ЛАВ

Нисте у форми, а посла имате преко сваке мере. Нисте способни да одговорите на све обавезе што може изазвати потпуни пад енергије и колапс. Прерасподелите своје капацитете и одложите све што може да сачека повољнији тренутак.

ДЕВИЦА

Указаће вам се шанса за активности које вас могу навести на идеју о покретању приватног посла. Затегнути односи са шефовима и лоша атмосфера изнедриће екипу људи са којом можете планирати самостални бизнис.

ВАГА

Измишљате разлоге за своје незадовољство. Можда су ваши планови били преамбициозни па део успеха који је остварен не доживљавате као нешто позитивно. Ако нисте добили све, за вас је то као да нисте добили ништа. Не претерујте.

ШКОРПИЈА

Прихватате нове пословне обавезе које до сада нисте имали прилике да обављате. Имате прилику да сарађујете са људима којима је је ваш начин рада можда превише конзервативан. Ако истрајете у својим намерама следи вам награда за уложени труд.

СТРЕЛАЦ

Имате прилику да отпутујете, али не далеко од места где живите. Низ разговора у којима ћете ви водити главну реч завршиће се тако што ћете успешно завршити важан посао који ће вам у перспективи битно побољшати финансије.

ЈАРАЦ

Пуни сте себе и потпуно сте свесни којим путем треба да иде ваш професионални развој. Не колебајте се, прихватите сваку понуду у овом тренутку иако није примамљива на први поглед. Останите у игри јер је у питању исплатив посао.

ВОДОЛИЈА

Пред вама је један напет период, наговештаји стижу током дана. Вести које добијате нису пријатне, али ако се измакнете и реално сагледате комплетну слику, увидећете да је у питању ретка прилика коју морате да искористите.

РИБЕ

Чини се као да су сви подлегли атмосфери која је за ваш појам нездрава. Интензивно смишљате начине како да се решите свих обавеза и неко време проведете изоловани од свих дешавања. Будите стрпљиви и не размишљајте о повлачењу.