ОВАН (21.3 - 20.4)

Посао До краја текућег месеца очекује вас озбиљан рад, након тога осетан је пад енергије, потреба да се обавезе поделе и потраже партнери у послу. Некима овај период доноси велико разрешење, али само под условом да у свему учествује трећа особа као неко ко доноси последњу реч. Очекујете подршку од особа на које безрезервно рачунате, али они вас напуштају у погрешном тренутку. Пословна заврзлама може да проузрокује материјалну штету која ће, краткотрајно, уздрмати самопоуздање.

Љубав Ових дана звезде вам нису наклоњене за љубав. У изгледу су озбиљне расправе са вољеном особом. Од вас се очекује подршка коју ви тренутно нисте у стању да пружите. Након свађе следи краткотрајно олакшање, а после тога изнова компликовање односа. С једне стране, потпуно сте се усредсредили на партнера, с друге, као да вас нико не чује и не разуме. Велику тензију можете да ублажите уколико вољену особу наведете да прва повуче потез.

Здравље Болови у леђима.


БИК (21.4 - 21.5)

Посао У изгледу је осетан прилив енергије. Прати вас позитиван тренд у свакодневном животу, како на послу, тако и код куће. Споразум се лако постиже с партнерима и колегама, а солидарност и тимски рад напредују, а ви у целом систему заузимате место које одавно заслужујете. Иако вам све ово може деловати прилично напето, морате бити свесни да је ово време ваших малих победа на које сте дуго чекали. Помоћи ћете себи ако се не будете оптерећивали сваким детаљом. Држите се приоритета.

Љубав Имате потребу да се ушушкате поред неког ко би вам дао сигурност и удобност. Чак и ако се у потпуности припитомите велики су изгледи да вас вољена особа изненади и иступи са захтевима који се не уклапају с вашим виђењем везе. Ако се то догоди, најбезболније ћете проћи ако прихватите новонасталу ситуацију, чак и ако би то вама, у првом моменту, деловало као губитак. Како год да буде, ствари ће се убрзо вратити на старо.

Здравље Нервоза.


БЛИЗАНЦИ (22.5 - 21.6)

Посао Све вам је на дохват руке, али вам је у протеклом периоду све некако за мало измицало. Без обзира на то ви утеху налазите у задовољствима која немају везе с вашим пословним животом. Тренутна фаза и није толико лоша ако бисте у своје калкулације урачунали мањи губитак који вам може изазвати особа с којом сте сковали нереалан план. Дакле, не губите време с неозбиљним људима који су добри само за забаву и провод. Посветите се послу и не плашите се грешака. До краја овог периода можете остварити значајан добитак.

Љубав Одлично време за љубав и романтику као и за авантуре с децом и вољеним особама. Отварају се нови хоризонти, могуће је путовање и то у друштву пријатеља с којима делите иста интересовања. Ако тражите љубав, овај период је савршен за то и сва је прилика да на неком путу или краткотрајном одмору можете упознати особу веома пријатног изгледа која долази из далека, могуће иностранства.

Здравље Чувајте плућа.

РАК (22.6 - 22.7)

Посао На вама је да будете носилац промена које ће донети бољитак вашем радном окружењу. Ово је право време за испуњење и пословног и приватног плана. У изгледу је и новчани прилив и то, највероватније, из извора на који не рачунате. Предстоји вам практична примена новостечених вештина. Уколико будете доносили важну одлуку, она мора да се односи на нешто што подразумева озбиљну животну промену у коју је укључен већи број људи, међу којима је и близак пријатељ с којим сте већ сарађивали.

Љубав Коначно долази тренутак за реализацију креативних идеја о којима већ неко време размишљате. Уколико је у ваше планове укључен партнер, не очекујте много јер вам предстоји мало разочарање. Вољена особа није у стању да испуни своја обећања. Ово је разлог због кога ћете се, до краја наредног периода, осетити помало издано, али ако будете довољно смирени, ситуација се с лакоћом може окренути у вашу корист.

Здравље Склоност прехлади.


ЛАВ (23.7 - 22.8)

Посао Прави сте магнет за људе пуне доброг расположења и позитивне енергије. Можда ће вас њихов ентузијазам иритирати. Половином месеца обузеће вас порив да направите мали отклон од свих притисака и обавеза које вам се намећу. Постоје неке ствари с којима не желите да се суочите, али околности ће вас присилити на то. Како год да се поставите, спремите се на изненађења која ће вам отворити сасвим нове увиде у ваш професионални пут.

Љубав У овом периоду неопходно је да сведете своја очекивања од других људи на минимум, а то је нешто што је вама најтеже. Све што отпочнете ових дана неће се развијати очекиваном брзином и у жељеном правцу. Не би било лоше да у све своје планове који се тичу љубавних односа урачунате могућност одуговлачења, одлагања и одбијања. Да ли ћете с лакоћом превазићи овомесечна искушења или ћете се озбиљно намучити, зависи од вас.

Здравље Контролишите притисак.


ДЕВИЦА (23.8 - 22.9)

Посао Пред вама су промене које могу утицати на све сегменте вашег живота. На удару је реорганизација финансија, било да се ради о вашем радном окружењу или је ово ствар вашег новчаника, ефекат је исти. Уколико будете очекивали помоћ са стране, разочараћете се. Стратегију градите искључиво на личним капацитетима и нека вас не понесу туђа обећања, јер баш када вам буде најпотребније схватићете да сте били у заблуди. Избегавајте позајмице и све друге видове задуживања.

Љубав Уколико сте у вези или имате породицу, на неки начин се осећате прозваним да направите важан корак који би битно променио распоред снага у вашем емотивном систему. Уколико нисте у вези, на вама је одлука хоћете ли преузети иницијативу и отпочети комуникацију с особом која вас баш и не привлачи страствено, али која је, по свим другим основама, добра прилика за дуготрајну везу.

Здравље Болови у грлу.

ВАГА (23.9 - 22.10)

Посао Ово је ваш месец. Одмах по уласку Сунца у ваш знак, покреће се обиље позитивне енергије која некима од вас може живот преокренути из корена. Овоме су изложене највише Ваге рођене у другој декади, али и особе којима је овај знак у првом пољу хороскопа. Без обзира на генерално позитиван тренд, потребно је обратити пажњу на пословне односе. Ако у промене не уђете милом, потреба да се нешто промени може покренути талас неконтролисане енергије која се акумулирала чекањем.

Љубав Имате неописиву потребу за променом. Ово је време када се на љубавној сцени отварају нови и веома позитивни трендови. Људи које ћете овог месеца сретати извор су стварне инспирације. Неко од њих може бити кључан играч преко кога срећете особу која на љубав гледа на сличан начин као ви. Иако цела ствар може деловати обећавајуће, не залећите се, јер ће се све завршити пре него што почне.

Здравље Алергије.


ШКОРПИЈА (23.10 - 22.11)

Посао Додајете себи нове обавезе. У складу с овим, известан је сусрет и познанство са особама које ће отворено представити шта од вас очекују. Ради се о људима који су на вишој позицији од вас па је сваки компромис везан за вашу сарадњу, немогућ. Не преостаје вам ништа друго него да дисциплиновано прихватите све што се тражи и својски прионете на посао. У противном, могли бисте проћи кроз велики стрес, а некима од вас у овом периоду прете озбиљне непријатности у радном окружењу.

Љубав Ви одлично осећате каква је ситуација с партнером, али то не умете да преточите у речи. Вољена особа вас не разуме, ваше ћутање делује превише мистериозно па делујете љутито. Ако не пронађете начин да поново успоставите блиску комуникацију, неразумевање може изазвати свађу која је последица ничег другог до најобичијег неспоразума. Пре него што себи загорчате живот, преиспитајте се колико вам је заиста до вољене особе стало.

Здравље Проблеми с варењем.


СТРЕЛАЦ (23.11 - 21.12)

Посао На измаку сте снага, мучи вас умор због кога имате јаку потребу за кратким одмором. На све то стижу и нове дугорочне обавезе, али ви ћете пронаћи начин да све то постигнете. Уколико будете у позицији да одлучујете о свом пословању нека ваша размишљања иду у смеру некаквог удруживања с људима који су капиталом на сличном нивоу као и ви. Уколико радите с некретнинама, будите опрезни и објективни у својим проценама пошто су у изгледу већи превиди и грешке које касније нећете лако поправити.

Љубав Стабилност може помутити туђа невоља, било да је у питању пролазна болест ближњих или некога ко вам је важан или на неки начин зависи од вас. Бићете прозвани да помогнете, а то ће подразумевати битну промену планова за које сте мислили да су сигурни. Средином периода можете донети суштински важну одлуку која се тиче вашег партнерског статуса, а некима овај период може донети и дуго одлагани растанак.

Здравље Преконтролишите вид.

ЈАРАЦ (22.12 - 20.1)

Посао Концентрација је на завидном нивоу, чини се да вам ових дана неће ићи лоше. Међутим, постоји мала опасност да на таласима велике самоуверености превидите неке очигледне чињенице које вам могу покварити целу финансијску конструкцију. Конкретније, уколико будете дозволили да се у ваше одлуке мешају људи из блиског окружења, велика је шанса да сви заједно западнете у проблеме. Ту се не ради о нечијој лошој намери, већ о превидима и грешкама које други људи, нехотице, могу направити.

Љубав Ви нисте особа која жуди за авантурама, али ових дана као да желите да се накратко опустите. С друге стране, кочи вас самодисциплина и истрајност у односима чак и онда када вам не иде. Идеално решење је негде на средини. Морате пронаћи начин да елегантно изађете из учмале свакодневице и себи и партнеру пружите мало топлине и љубави. За то вам није потребна нова особа, напротив. Најлепше тренутке доживећете с неким кога дуго знате.

Здравље Чувајте се прехладе.


ВОДОЛИЈА (21.1 - 19.2)

Посао Време је за реализацију важних пројеката. Шта год да сте намерили, постићи ћете. Очекују вас сусрети са интересантним људима који имају сјајне идеје. На неки начин, ваш потенцијал, који је био на нивоу идеја, добија реалне облике. Разазнајете путању куда би било добро да наставите даље. Ипак, не би било на одмет да знате и то да праве прилике тек долазе, ово сада су само мали кораци у правцу успеха на који сте се намерачили. Уколико у свом раду имате посла с некретнинама, ово је време повољних решења.

Љубав Трагате за додатним задовољствима јер се не осећате испуњено у односу у коме сте званично. Овакав аспект упозорава на опасност упуштања у дуге исцрпљујуће разговоре који воде у расправе и свађе. Своју емотивну збуњеност не лечите агресивном комуникацијом јер ће вас све то додатно исцрпети. Током овог периода можете доживети непријатне догађаје. Одложите расправе и све што може да доведе до неразумевања.

Здравље Несаница.


РИБЕ (20.2 - 20.3)

Посао Време је да се полако опоравите од неповољних аспеката који су вас, у протеклом периоду, уморили. Биће вам потребно време да околину убедите да сте и даље заинтересовани за обавезе. Своју меланхолију и исцрпљеност маскирате лажном веселошћу, а могућа последица тога је да у свакој ситуацији будете први на удару било каквих компликација које се тичу међуљудских односа у вашем радном окружењу. Као дежурно сумњиво лице, будите опрезни, можете бити окривљени и онда када то нисте заслужили.

Љубав Размена лепих речи у друштву пријатеља олакшаће вам, током овог периода, осећај усамљености и несхваћености. Током прве половине овог месеца могући су нервоза и вишак енергије која се, уколико не постоји квалитетан однос између вас и вољене особе, манифестује кроз агресију и свађу. Након тога, у изгледу је смиривање страсти, али само под условом да пронађете слободног времена да о свему, искрено и добронамерно, попричате с другом страном.

Здравље Чувајте се инфекција.