ЧИНИ се да су данашње девојке све несигурније и питају се који статус имај у некој у вези. Још су чешћа питања "Зашто није хтео да ми се јави пред пријатељима?", "Зашто ми се није јавио три дана?"...

Ево малих савета како да откријете да ли сте у правој вези или не.


После секса мења расположење

Вече је протекло дивно, али како је свануло чини се да он једва чека да одете како би наставио са својим обавезама. Да буде још горе, ви себе убеђујете да вам то не смета. Много жена лаже себе да се слаже са таквом ситуацијом само како би задржале мушкарца. Немојте да пристајете на било шта и тражите да буде искрен.


Јавља се само после поноћи

Уколико мушкарац може да вам пише поруку у 1:40 иза поноћи, а не може у 13:40 по подне, немојте му ни одговарати. Ово је заиста очигледно за мушкарце који показују своје интересовање само за секс. Очигледно је да он нема намеру да разговара са вама током дана. Запитајте се зашто је заинтересован за вас у глуво доба ноћи, када вам једва може лице видети?


Није вас упознао са пријатељима

Ако заиста мисли озбиљно са вама, наравно да ће вас после неког времена упознати са својим пријатељима. Можда вас позове да заједно изађете, можда ће вам показивати заједничке слике, наћи ће начин. Ипак, уколико он није у стању да на улици иде заједно са вама и нервозно се окреће у нади да неће никог срести, не рачунајте да је материјал за везу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Правила која треба мењати

Тешко му је да прича са вама

Сигурни сте да нисте досадна особа, али он некако увек има израз лица као да му својом причом досађујете. Дечко који мисли озбиљно са вама желеће да сазна шта вам се допада, који су вам хобији, који су вам циљеви.

Depositphotos


Не постојите међу његовим пријатељима на друштвеним мрежама

Већ пар месеци се "развлачите", а он се није удостојио ни да вас дода међу пријатеље на Фејсбуку? Мушкарци се обично поносе својом лепшом половином и желе да покажу пријатељима. Добро, има и оних који не воле овакав начин приказивања, али ако ни на један начин, нисте међу пријатељима на неком од његових профила, очигледно је да вас не сматра девојком.


Не пружа подршку никакве врсте

Уколико ви сами имате осећај да он није момак кога можете позвати и са којим ћете причати колико вам је било тешко на послу, онда дефинитивно немате чему да се надате.


Извор: Супер жена/Б92