АКО имате дилему да ли је партнер заљубљен у вас, само му се допадате или у вама види пријатеља, обратите пажњу где вас љуби - саветује стручњак ѕа везе др Дејвид Бенет. Јер није свеједно где "завршавају" пољупци и наводи неколико најчешћих места, а да то није француски пољубац.

* У образ

- Ако вас особа са којом сте у вези љуби најчешће у образ, могуће је да није ни сексуално ни у романтичном смислу заинтересована за вас - каже др Бенет. - Али уколико ови пољупци нису једини, онда су слатки мали подсетник да вас партнер воли.

* У чело

- Ово је знак да између вас постоји велика блискост и да сте партнеру привлачни и драги у исто време. Пољубац у чело је и начин да друга страна искаже заштитнички став и подршку.

* У врат

- Уколико вас партнер љуби у врат, значи да покушава да вас доведе у искушење да покажете да сте рањиви. То је истовремено и снажна ерогена зона, па је сврха ових пољубаца да вас узбуде.

* У стомак

- Понеки пољубац у стомак, значи да је псртнер сасвим опуштен, осећа снажну блискост, али га и сексуално привлачите Мало је вероватно да ће вас у стомак пољубити неко коме сте само пролазна авантура.

* По целом телу

- То Показује да партнера веома привлачите и да је изузетно заинтересован за вас - објашњава стручњак за везе. - Жели да будете интимни и да истражи сваки милиметар вашег тела. Звучи савршено, зар не?!