Horoskop

Autor: Astrolog Suzana Ban / 064 13 66 88 5 / www.astrosvastara.com
Za 23.05.2019.
 • Ovan

  Konačno biste mogli da donesete odluku koju tako dugo odlažete. Kada jednom prelomite i pobedite sebe i svoju neodlučnost, shvatićete koliko lepote ima u preuzimanju odgovornosti. Na taj način darujete slobodu, kako sebi tako i partneru.

 • Bik

  Skupljate hrabrost da članovima porodice saopštite svoje namere. Situacija je možda neprijatna, ali iskrenost će vam se isplatiti. Nije sve tako crno kako se to sada vama čini. Na kraju ćete dobiti podršku koju sada uopšte ne očekujete.

 • Blizanci

  Mali predah vam mnogo znači. Krataki nalet pozitivne energije potpomognut je pažnjom voljene osobe kojom vas danas nesebično obasipa. Uživajte u dragocenoj pauzi, biće vam potrebna kondicija za obaveze koje predstoje.

 • Rak

  Postoji šansa da se vaša želja da promenite radno mesto ostvari. Morate biti svesni da ako to učinite, nakon toga ulazite u potpuno novi život, a posle nema povratka na staro. Razmislite da li je to ono što želite.

 • Lav

  Ukoliko svoju nervozu i napetost budete emitovali na partnera, postoji velika šansa da krizu prenesete i na svoje okruženje. Uz pomoć jednog člana porodice povratićete optimizam iako realna situacija, i dalje, nalaže oprez.

 • Devica

  Pravite kompromis tamo gde mu nije mesto. Robujete nekim ubeđenjima koja nisu racionalna. Ukoliko danas ne poslušate savet jednog prijatelja, sve to biste mogli da spoznate na jedan neprijatan način. Verujte u dobronamernost drugih ljudi.

 • Vaga

  Ukazaće vam se šansa za aktivnosti koje vas mogu navesti na ideju o pokretanju privatnog posla. Zategnuti odnosi sa šefovima i loša atmosfera iznedriće ekipu ljudi sa kojom možete planirati samostalni biznis.

 • Škorpija

  Kraj jednog ciklusa na poslu učiniće vas veoma ponosnim. Vaš udeo je veliki, a za nagradu očekujete materijalnu nagradu. Bez obzira na vaše realne zasluge, budite spremni na to da finansijska dobit neće biti srazmerna uloženom trudu.

 • Strelac

  Koncentracija vam nije na zavidnom nivou. Uglavnom razmišljate o uživanju s voljenom osobom i egzotičnim putovanjima. Duhom ste daleko od mesta boravka pa bi bilo poželjno da se krajem dana spustite sa oblaka, u protivnom, sledi vam bolan povratak u realnost.

 • Jarac

  Tranziti vam donose šansu da svoje ideje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno prezentujete na najbolji mogući način i dobijete podršku saradnika od kojih ste to najmanje očekivali. Čuvajte se povreda, a naročito budite oprezni u saobraćaju.

 • Vodolija

  Pokušavate nešto da počnete od početka. Vi jeste osoba stvorena za nove projekte, ali, ovaj dan nije povoljan za to. Odložite važne odluke, naročito ako upadnete u iskušenje da prekinete saradnju s ljudima o kojima ste, do danas, imali sjajno mišljenje.

 • Ribe

  Iako sve deluje obećavajuće, nije povoljan dan za ugovore i bilo kakve transfere. Odložite nakratko jer ako sada započnete nove pregovore mogu vas sačekati velike komplikacije. Trenutno, izvan vašeg vidokruga se nalaze informacije koje su od presudnog značaja za vaš projekat.

Prikaži 10 vesti Prikaži sve vesti

Šta najčešće čitate na Internetu?

Kursna lista

23.05.2019
117.62 118.32 -0.01
104.56 105.19 +0.34
133.31 134.11 -0.55
105.48 106.11 +0.05

Kompletna kursna lista