ZBOG geodetskog snimanja stanja čelične konstrukcije Pančevačkog mosta, od subote 10. do 24. novembra, svake noći, ova deonica biće zatvorena za saobraćaj! Drumski i železnički saobraćaj u potpunosti će biti obustavljani u periodu od ponoći do 02.00, kao i od 3.00 do 5.00.

Automobili će mostom moći da prolaze samo u periodu od 2.00 do 3.00 časa ujutru, a za interventna vozila postavljena privremena drumska vertikalna signalizacija neće važiti.

Teška teretna vozila iz pravca Beograda biće zaustavljena na tranzitnom putu u Dunavskoj ulici. Kamioni iz pravca Pančeva biće zaustavljani na lokalitetu starog privremenog punkta na putu Beograd - Pančevo, dok će se četvototočkaši iz pravca Zrenjanina zaustavljati ispred naselja Kotež. Obustava saobraćaja ovih kategorija obaviće se 15 minuta pre otpočinjanja radova na mostu.


PROČITAJTE JOŠ - "Pančevac" testiraju stručnjaci

Vozila koja dolaze iz Koteža i ostalih naselja sa banatske strane, kao i iz firmi koje svoja predstavništva imaju na toj strani Beograda, biće zaustavljena ispred navoza na most. Automobili će biti zaustavljeni u krajnjoj desnoj traci, kako bi se nesmetano odvijao saobraćaj na relaciji Vršac - Zrenjanin. Na prilaznim pravcima iz Pančeva i Zrenjanina saobraćaj će se nesmetano odvijati na pravcima Pančevo - Zrenjanin i Zrenjanin - Pančevo, uz asistenciju saobraćajne policije.

Geodetsko snimanje nultog stanja čelične konstrukcije Pančevačkog mosta potrebno je obaviti u okviru radova na rekonstrukciji levog koloseka pruge.


IZMENE LINIJA JAVNOG PREVOZA

ZA vreme snimanja jedina alternativa Beograđanima biće Pupinov most, a razdaljina između je oko 20 kilometara.

Zbog obustave saobraćaja biće izmena na linijama javnog gradskog prevoza - 43, 95, 96, 101, 104, 105, 106, 108, na noćnim i prvim dnevnim polascima.