PRVA glo radnja u Srbiji svečano je otvorena u utorak u samom srcu Beograda. Pušači, zainteresovani da probaju nove, potencijalno manje štetne alternative pušenju, u Knez Mihailovoj 5 mogu da se upoznaju sa karakteristikama i kupe sve verzije inovativnog uređaja koji menja klasičnu cigaretu.

U novootvorenoj radnji potrošači će saznati sve o prednostima glo uređaja, kao što je jednostavnost i lakoća upotrebe - pali se na samo jedan klik, dok jedno punjenje baterije omogućava čak 30 korišćenja. Sa druge strane, nepostojanje duvanskog dima značajno smanjuje količinu neprijatnog mirisa na koži, kosi, odeći, kao i u zatvorenim prostorima.

- Za sve one koji tragaju za alternativama pušenju, ili ne mogu da prestanu sa ovom navikom, a ipak žele da konzumiraju proizvod koji je potencijalno manje štetan po zdravlje, rešenje su proizvodi nove generacije - rekao je Sotiris Kosturos, generalni direktor kompanije British American Tobacco za Srbiju i Crnu Goru. - Veliki broj pušača svakodnevno donosi odluku da pređe na nove načine konzumiranja duvana. Pratimo potrebe i navike pušača i zato smo otvorili ovaj lokal.

PROČITAJTE JOŠ - Dimu još traže lek


U reprezentativnom objektu potrošači će moći da dobiju sve neophodne informacije o samom uređaju. Na raspolaganju su dve serije glo uređaja, ekskluzivna ponuda u crnoj i sivoj boji iz serije 2.0, kao i prateći aksesoari.

- Ponosni smo što je Srbija prva zemlja u Evropi u kojoj smo lansirali stikove sa kapsulama za zagrejani duvan sa različitim aromama - naglasio je Kosturos.

Otvaranju prve glo radnje u Beogradu prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti: Jovana Joksimović, Ivan Ivanović, Nataša i Kristina Bekvalac, Biljana Tipsarević, Boško Jakovljević...BEZ DIMA I PEPELA

GLO je rezultat dugogodišnjih istraživanja, a osnovna karakteristika je da zagreva duvan na 240 stepeni, što je daleko niža temperatura od one na kojoj sagoreva klasična cigareta. Naučna istraživanja su već potvrdila i jednu od najznačajnijih prednosti ovog proizvoda nove generacije - glo je potencijalno znatno manje štetan u poređenju sa konvencionalnim cigaretama jer emituje od 90 do 95 odsto manje štetnih materija i ne stvara dim i pepeo.