ZAPOSLENI u Gradskom saobraćajnom preduzeću "Beograd" i ove godine će se posle napornog rada rekreirati u nekom od sportskih centara. Ovo preduzeće raspisalo je juče javnu nabavku za rekreativni oporavak zaposlenih, a zahtevi koji se traže od budućeg pružaoca usluge su brojni.

Pred potencijalnog ponuđača tenderom je stavljeno nekoliko zahteva. Prvo, korišćenje velikog bazena jednog dana vikenda u popodnevnim časovima za oko 25 plivača. Drugi zahtev je postojanje akvabik programa, dva puta nedeljno, radnim danima posle 18.00 i jednom vikendom, za minimum 10 korisnika. Treći zahtev je korišćenje sale za pilates, dva puta nedeljno, radnim danima od 18.00 ili tokom vikenda za oko 30 korisnika. Poslednji zahtev je korišćenje teretane uz stručni rad, sa mogućnošću korišćenja svih raspoloživih termina od 7.00 do 21.00, za neograničen broj korisnika. Izričito se zahteva da za kardio-program u teretani budu angažovani profesori fizičke kulture koji će davati instrukcije u vezi sa upotrebom sprava.


PROČITAJTE JOŠ: NOĆ U BEOGRADU: U saobraćajnoj nezgodi teže povređen pešak

Zahteva se i da ponuđač raspolaže sa minimalno tri saune, sa tuševima sa toplom vodom koji će biti na raspolaganju korisnicima pre i nakon korišćenja usluga, odvojenim muškim i ženskim svalačionicama, kao i da ima minimalno 25 ormarića u kojima korisnici usluga mogu da odlože lične stvari. Zahtev je i da toplota vode u bazenu iznosi minimalno 26,5 stepeni, kao i da prostorije za pilates i teretanu budu klimatizovane, kao i da sala u kojoj se odvija program pilatesa bude provršine minimalno 100 kvadratnih metara. Ujedno, sve usluge bi trebalo da se omoguće korisnicima u okviru jednog objekta-kompleksa.


DO MILION DINARA

KRITERIJUM za dodelu ugovora je najniža ponuđena cena, najviše do iznosa od milion dinara. Ponuđač mora i da donese potvrdu da je u poslednjih pet godina sličnu uslugu pružao bar za tri javna preduzeća sa više od 1.000 zaposlenih.


I pilates je u ponudi