U Ulici Vojvode Vlahovića 53, u porodičnom stanu policajac Bratislav S. (42) posvađao se sa suprugom, nakon čega se zaključao u sobu. Oko šest sati trajala je drama, tokom koje je, u jednom trenutku u stanu bilo ugašeno svetlom, a niko nije znao šta se dešava.

Na licu mesta su sve vreme bile ekipe policije, hitne pomoći, a događaj su pratile brojne medijske ekipe koje su ispred zgrade, očekivale epilog.

Svađa supružnika inače počela je još noćas i trajala do ranih jutarnjih časova, a razlog za nju je, najverovatnije, finansijske prirode. Posle svađe, policajac se zaključao u stanu.

Bratislav govorio da je nezaposlen; Imao problem sa alkoholom i kockom? Koji su razlozi drame u naselju Vojvode Vlahovića

Pregovori policije i policijskog službenika su, kako saznaje Pink.rs na licu mesta, i dalje u toku. Bratislav je u jednom trenutku čak zapalio cigaretu i tako razgovara sa policajcima. Pojedini mediji prenosili su i da se Bratislav sunčao na terasi tokom incidenta.

Bratislav je čak prelazio sa jednog balkona na drugi, u stan koji, kako se spekuliše, pripadaju njegovoj tašti. Građani su bili u panici jer su mislili da hoće da skoči.

Kako je javio novinar Pink.rs Bratislav je sa balkona vikao da ne želi nikoga da vidi. Novinari, inače, pretpostavljaju i da Bratislav prati medije, jer je nakon nekih uključenja uživo u program, izlazio na terasu i gledao u pravcu novinarskih ekipa.