"Novosti" i "Laguna" daruju pet primeraka knjige "Njegove bele rukavice", autorke Jelena Bačić Alimpić.


O KNjIZI

U novom romanu „Njegove bele rukavice“ autorka Jelena Bačić Alimpić nas vodi u Sarajevo početkom 20. veka. Njena junakinja je Ljubica Ignjatović, lepa i pametna Jevremova kći.

Ušuškana u bezbednost porodičnog doma, Ljubica slučajno upoznaje Karela Dragutina Harta, poverenika vlade koji će joj pomutiti razum. Zaslepljena strašću i ljubavnim nasladama, ona neće imati snage da se suoči sa istinom. Međutim, nakon što otkrije pravo lice muškarca koga silno voli, odlučiće da preuzme sudbinu u svoje ruke. Priču o svom neobičnom životu i fatalnoj ljubavi okruženoj zidinama i bodljikavom žicom pretvoriće u potresnu i uzbudljivu ispovest.

Jelena Bačić Alimpić, nagrađivana autorka najčitanijih romana u Srbiji, u knjizi „Njegove bele rukavice“ donosi priču jedne neobične, hrabre i uporne žene i majke koja neće podleći nedaćama, već će se hrabro uhvatiti ukoštac sa životom i istrajati u toj borbi do samog kraja.


Dobitnici su:

Elma Zoronjič

Milijana Radonjić

Ivanka Milenkov

Srna Borojević

Ana Isidorov


NOĆ KNjIGE - 14. JUNA OD 17 SATI DO PONOĆI!

U petak 14. juna od 17 sati do ponoći u Laguninim klubovima čitalaca i knjižarama Delfi održaće se dvadeseta regionalna manifestacija Noć knjige pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija.

Foto: Promo

Ovo će biti još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja, sjajan gift program.


Popusti na Lagunina izdanja:

* za kupovinu jedne knjige biće 25%

* za dve knjige 30%,

* za tri knjige 35%,

* za četiri i više knjiga 40%

Popust na knjige izdavača koji su se priključili Noći knjige kao i na strana izdanja biće 20%, dok će gift asortiman biti snižen takođe 20%.


Svi popusti moći će da se ostvare i na sajtovima
www.laguna.rs i www.delfi.rs.