MAČKE su u četvrtak pretile da zasene zvezdu štanda "Novosti" na Sajmu medija - plavu "tojotu", glavnu premiju nagradne igre našeg lista. Tokom promocije časopisa "Zov", našim štandom defilovale su mačke vrste regdol i abisinska, kojih skoro da nema u Srbiji. Abisinska mačka, baš kao i počasni gost Sajma, dolazi iz Egipta, i potiče još iz doba faraona.

Pročitajte još: "Kobre" na štandu "Novosti": Lekcije posetiocima o rukovanju oružjem

- Deca su u velikom broju posetila naš štand, zanimalo ih je sve o ljubimcima, životinjama, ali i uopšte o prirodi - kaže Dragana Čabarkapa, urednica "Zova".

Poznata glumica i spisateljica Iva Štrljić bila je gošća Kompanije "Novosti" na Sajmu medija. Ona je u emisiji "Putokaz" Radio Novosti govorila o svojim putovanjima, o onome što je videla i naučila. Bilo je mnogo smeha i zabave tokom druženja Bojana Ljubenovića (urednik rubrike TRN) i članova Beogradskog aforističkog kruga sa posetiocima.

I danas će na našem štandu biti veoma zanimljivo. Biće promovisana naša izdanja "Bilje i zdravlje" (12.00) i "Enigma" (14.00), a od 17 časova naši gosti biće profesor Vladimir Jorga, osnivač Karate saveza Jugoslavije, i mladi karatisti.Iva Štrljić