Svaki dom zahteva brigu, bilo da se radi o prekrivanju fleka od curenja vode ili zaštiti od rđe na metalnim rukohvatima na stepeništu. A šta da radimo sa ružnim mrljama od buđi ili nikotina na zidovima? Roma company je ponudila tržištu najsvestraniji premaz za vaš dom – Zinsser BullsEye 1-2-3, poznatog britanskog proizvođača Zinsser.

Premaz je napravljen od netoksične i hipoalergijske akrilne smole na bazi vode, tako da se može uspešno koristiti na gotovo svakoj površini u enterijeru i eksterijeru, preko maltera, glet mase, gips kartona, metala, aluminijuma, stakla, drveta, livenog betona, cigle, PVC-a itd.

Zinsser BullsEye 1-2-3 prijanja i na glatke podloge bez prethodnog šmirglanja, a pogodan je i za keramičke pločice. Odlikuje se otpornošću na buđ i vlagu, što ga čini odličnim izborom za kupatila, kuhinje i sve prostorije gde je vlaga potencijalni problem. Uspešno pokriva i zaptiva postojeće fleke buđi i sprečava dalji razvoj. Pored dobrog prijanjanja, jednostavno se nanosi i brzo se suši.

Zinsser BullsEye 1-2-3 je posebno efikasan kao prajmer za crne metale kao što su gvožđe i čelik, jer uspešno inhibira stvaranje rđe.

U maloprodajnim objektima Roma company možete da pronađete širok asortiman proizvoda ovog renomiranog proizvođača i svu moguću tehničku podršku.

Više na web adresi www.roma.rs.

(PR)