OVAN

Imate puno planova i očekujete brzu realizaciju. Nažalost, stvari se ne razvijaju željenim tempom. Dok čekate da se nešto pokrene, gubite dragoceno vreme, pa vam izmiču prilike koje su sigurnije, a možda i isplativije od onih koje ste zamislili.

BIK

Svesni ste svoje arogancije, ali to je jače od vas. Samokontrola je neophodna ukoliko želite da izbegnete sukob s pretpostavljenima, od kojih vam sledi čak i kazna. Ne radite drugim ljudima ono što ne želite da neko radi vama.

BLIZANCI

Vaša samouverenost i nadmeni stav polako počinju da iritiraju okolinu, koja već neko vreme ima značajno strpljenje za sve. Ukoliko ne korigujete svoje ponašanje, možete doživeti veoma neprijatnu situaciju zbog koje ćete se osetiti postiđeno.

RAK

Aspekti vam donose priliv energije koja vam je u proteklom periodu nedostajala. Nažalost, paralelno pristižu nove obaveze zbog kojih će sva lepota ovog perioda pasti u senku. Pred vama je naporan rad za koji nećete dobiti očekivanu nagradu.

LAV

Izmišljate razloge za svoje nezadovoljstvo. Možda su vaši planovi bili preambiciozni, pa deo uspeha koji je ostvaren ne doživljavate kao nešto pozitivno. Ako niste dobili sve, za vas je to kao da niste dobili ništa. Ne preterujte.

DEVICA

Opterećeni ste poslom. Iako je atmosfera napeta, vaša nestrpljivost može dodatno otežati položaj ne samo vama, već i okruženju. Da biste izbegli neprijatnosti morate odoleti mnogobrojnim iskušenjima i provokacijama. Ne ulazite u suvišne diskusije.

VAGA

Pred vama je lepa poslovna ponuda koju ste veoma želeli, ali se sada plašite. Očekujete intenzivnu podršku voljene osobe, iako ste svesni da vam to neće mnogo pomoći. Budite ono što jeste, opustite se i svojim šarmom se izborite za pobedu.

ŠKORPIJA

Saradnici vam govore šta treba da radite. Iako niste tražili tuđe mišljenje, polako ali sigurno počinjete da vučete poteze koji nisu vaši. Ne liči na vas da mislite tuđom glavom, pa je poslednji trenutak da promenite te odnose.

STRELAC

Okruženi ste ljudima koje privlači vaša pozitivna energija. Zbog pristojne finansijske situacije u mogućnosti ste da za njih organizujete zabavu. U zanosu dobrog raspoloženja može vam se dogoditi da zaboravite ko su vam pravi prijatelji.

JARAC

Osećate da neko pokušava da vas ugrozi. Pobeda je moguća uz veliku borbu, ukoliko budete istrajni. Moguće je da čete u ovom periodu na poslu osetiti povećanu tenziju, koja je rezultat promena koje su na pomolu, a nad kojima nemate nikakvu kontrolu.

VODOLIJA

Najprostije aktivnosti, za koje vam je, inače, potreban mali trud, danas obavljate s velikom teškoćom. Nije loše da razmislite o tome da sve odložite za neki drugi dan, jer grč koji ne uspevate da savladate proizvešće greške koje su nedopustive.

RIBE

Oslanjate se na druge ljude. Možda ste preumorni, pa je to pravi razlog vašeg povlačenja i prepuštanja sudbini. Stvari se mogu neprijatno zakomplikovati ukoliko ne budete preuzeli odgovornost i svoje obaveze završavali na vreme, makar to bilo i neprijatno po vas.