LEPE stvari najbrže stižu na točkovima. Tako se i poznata svetska manifestacija "Cars & Coffee" obrela i na našim drumovima, okupljajući vlasnike "oldtajmera" ali i modifikovanih automobila.

- Radi se u stvari o unikatnim auto mobilima koja imaju svoju istoriju, zanimljivu priču. Naša ideja je bila da omogućimo druženje, razmenu mišljenja , iskustava vlasnika ali i da svima pokažemo koliko su lepi ti automobili - kaže Miloš Nikodijević ispred organizatora Udruženja ljubitelja starovremenskih automobila "Autoslavija".

Sa zbornog mesta "Lukoilove" pumpe na autoputu posle skretanja za Aerodrom, 35 vozila , a videli smo "ševrolet korvete", "minije", "sitroene", "ajkulu", "poršee", moćne "mercedese", "kadilak", "fijate"... odjezdilo je u pravcu Zrenjanina gde su se na gradskom centralnom trgu šepurili pred brojnim znatiželjnim posmatračima.

PROČITAJTE JOŠ: U 2018. godini u Srbiju uvezen 91 oldtajmer

Specijalne gošće koje su ovaj događaj učinile još upečatljivijim bile su članice seniorske reprezentacije Srbije u odbojci Jelena Blagojević, Milica Kubura i Bojana Milenković koje su i same uživajući u čarima ovih vanvremenskih lepotana, ulepšale i brojne gotografije koje su načinjene na ovom skupu.

- Ovo je samo prvi u nizu događaja koje ćemo organizovati po uzoru na slične svetske "Cars & Coffee" spektakle. Več prvih dana jeseni napravićemo jeoš veći i grandiozniji skup - obećao je Miloš Nikodijević.