NAJSAVREMENIJI kamioni na jedniom mestu prava ali i retka poslastica za sve ljubitelje teškaša! Baš tako je bilo na "danu otvorenih vrata" koje je kompanija "Star import",generalni distributer za "Mercedes-Benc" vozila, "smart", "setra" i "fuso" vozila za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Albaniju, organizovala u Centru komercijalnih vozila u Krnješevcima za svoje kupce (teških komercijalnih vozila).

Na jednom mestu goropadili su se teškaši, pokazujući asortiman koji je ovoj kompaniji doneo prvo mesto na svetskim lestvicama.

Više od 250 kupaca "Meredes-Benc" teških komercijalnih vozila imalo je priliku da uživa u nešto opuštenijoj atmosferi. Direktor prodaje i marketinga teških komercijalnih vozila, Aleksandar Trifunović sa svojim saradnicima, poput pravog domaćina, učinio je sve da kroz druženje, izuzetnu atmosfru, predstavi najnoviju gamu vozila i najavio veliki povratak brenda Fuso na tržište Srbije.

Prva zvezda svakako je bio najnoviji "mercedes aktros", savremen, krcat najnovijim tehnološkim rešenjima, po prvi put bez retrovizora (sistem kamera) sa novim eko motorima, modernim dizajnom. Prodaja ovog teškaša počela je ovih dana u Srbiji baš kao i u ostalim zemljama Evrope.

Povratak "Fuso" brenda na tržište Srbije ove godine je veliki uspeh.

- Gama vozila "Fuso" će proširiti našu ponudu komercijalnih vozila. Naredni period ćemo posvetiti jačanju ovog brenda na tržištu Srbije - istakao je trifunović.


PROČITAJTE JOŠ: TRŽIŠTE LUKSUZNIH AUTOMOBILA: Mercedes zadržao "krunu", BMW prati, Audi u padu

Pored kamiona, svoje mesto na Danu otvorenih vrata dobili su i autobusi. Jedna od zvezda drumskog saobraćaja za prevoz putnika - "mercedes-Benc intouro" izložen je ovom prilikom.


- Prodaja polovnih komercijalnih vozila je bitan segment poslovanja kompanije Star Import. Izborom najboljih polovnih kamiona i profesionalnom uslugom naših prodavaca dalje razvijamo sopstveni brend "Emil Frej polovni kamioni" - istakli su domaćini ovog ,sada već tradicionalnog događaja.

Ono što je posebno bilo zanimljivo je veliki izbor dodatne opreme za ova vozila , neverovatno širokim spektrom ponude "Mercedes-Benc" kolekcije.

Pod brendom "Auto Space" izložena je i ponuda rezervnih delova, auto kozmetike i dodatne opreme različitih proizvođača (Technik-a, Green Valley, Funel, Valeo, Minerva).

- "Auto Space" ove brendove objedinjuje sa vrhunskom uslugom naših prodavaca, brzom isporukom i cenovnom dostupnošću - zaključio je Trifunović.