U subotu koja je za nama potrošači su imali razloga da slave. Više od 20.000 ljudi došlo je na otvaranje još bolje, još lepše i preuređene Roda Mega prodavnice. Spektakularan koncert i atmosferu za pamćenje priredile su im najveće zvezde srpske muzičke scene - Željko Joksimović i Dejan Petrović.

Renovirana Roda Mega je skrojena po najboljim svetskim standardima i potrebama savremenih potrošača. Posebno je ponosna na širinu asortimana, u kojem sada ima više od 40.000 pažljivo odabranih artikala, na veoma niske cene i najbolje uslove plaćanja.

Svoje potrošače Roda je obradovala potpuno novim odeljenjem lepote i nege, preuređenim odeljenjem pijace i proširenim odeljenjem tehnike koje se sada prostire na više od 1.000 kvadratnih metara. Ljubitelji piva imaju poseban razlog da budu srećni.

Sada se u asortimanu Roda Mega prodavnice, uz najpoznatije svetske i domaće industrijske brendove, nalaze i najkvalitetnija domaća zanatska piva.

I to nije sve. Roda je svojim kupcima pripremila još mnogo iznenađenja, akcija, kao i nagradni konkurs. Potrošači sa računima većim od 3.000 dinara dobili su „grebalicu“ koja im je dala mogućnost da osvoje neku od 6.000 sjajnih nagrada i fantastični Fiat 500L. Sa slavljem se nastavlja i narednih dana, gde će posetioce očekivati još čitav niz akcija, popusta i dodatnih pogodnosti.

Nova Roda Mega svojim potrošačima će biti na raspolaganju od 8 do 22 časa, svih 7 dana u nedelji, tokom cele godine.