У ПУЦЊАВИ која се догодила у петак око поднева, у теретани "Фитнес џим" у Панчеву, у насељу Котеж 2, рањен је Г. Т. (29). За његовим нападачем, осумњиченим Р. А. (38) интензивно се трага, а полиција заједно са Основним јавним тужилаштвом у Панчеву, ради на откривању мотива овог злочина и проналажењу ватреног оружја из којег је пуцано на младића.

Према првим незваничним информацијама, до пуцњаве је дошло када је Р. А. наоружан дошао у теретану и без иједне речи испалио хице из ватреног оружја у ноге Г. Т. Нападач је потом побегао са лица места, а рањени младић је возилом Хитне помоћи превезен у најближу болницу, где су му констатоване лакше повреде. Незванично, до сукоба је дошло због нерашчишћених односа одраније.

Случај је, по службеној дужности, дежурни лекар панчевачке болнице одмах пријавио полицији, која је изашла на лице места. Цео крај био је скоро два сата потпуно блокиран, јер је полиција обављала увиђај и саслушавала могуће сведоке.

Иначе, ово је друга пуцњава у истом крају, односно панчевачкој теретани. У истом објекту 10. јуна упуцан је панчевачки боксер Марко Петровић. Њега је наводно ранио Зоран Савић (56), из Панчева, који је убрзо ухапшен.

Против Савића, иначе инструктора борилачких вештина, надлежно тужилаштво води поступак за покушај убиства, а досадашња истрага, наводно, показала је да је он, након физичког обрачуна, испалио два хица у боксера и погодио га у бутину и главу.


ПРОЧИТАЈТЕ И: Убијен због свађе око милион евра?