PENZIONER N. K. (74) uhapšen je jer je, navodno, dodirivao osmogodišnju devojčicu u novopazarskom Rekreacionom centru. Kako je policiji ispričala detetova majka, starac je u sredu pre podne seo na klupu pored njene ćerke dok je ona bila u prodavnici. Pomilovao ju je po glavi, a onda i po "drugim delovima tela". N. K. je posle hapšenja negirao bilo kakve bludne radnje, tvrdeći da je "samo očinski pomazio dete".

N. K. je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. U saopštenju PU Novi Pazar, šturo se navodi se da je N. K. "dodirivao oštećenu". Kako smo nezvanično saznali, kada je majka devojčice videla starijeg čoveka pored svoje ćerke odmah je pozvala policiju. Inspektorima je ispričala kako ga je videla da neprimereno dodiruje osmogodišnjakinju.

Sa druge strane, uhapšeni N. K. je u policiji izjavio da je samo, "očinski i dedovski, pomilovao devojčicu".

- Dok je davao izjavu u policiji, objašnjavao je kako je nije dodirivao po drugim delovima tela, da nije pedofil i da mu još nije jasno šta ga je snašlo - rekao nam je izvor iz policije. - Pred inspektorima je plakao i tvrdio da nešto tako nikada ne bi učinio.

Sa devojčicom i njenom majkom u četvrtak su razgovarali radnici Centra za socijalni rad u Novom Pazaru. Još se ne zna da li će biti podneta krivična prijava.