PRIPADNICI MUP Srbije su u četvrtak u Beogradu uhapsili još jednog pedofila. Reč je o M. M. (60), koji je osumnjičen da je imao nedozvoljene polne radnje nad trinaestogodišnjom devojčicom. Sumnja se da je delo počinio od oktobra prošle godine do jula ove godine. Inače, on je bio u emotivnoj vezi sa majkom žrtve.

Prema jednoj verziji priče, M. M. je devojčicu primorao na nedozvoljene polne radnje, terajući je da ga pipka po telu i radeći joj isto. Majka devojčice navodno, ništa nije znala, niti je sumnjala u svog partnera do nedavno, kada joj se prestravljena ćerka poverila i sve ispričala. Tada je majka prijavila M. M. policiji zbog nasilja nad detetom.

Druga verzija priče je da je majka trinaestogodišnjakinje, ipak sve znala. Navodno, do nedavno je, iz nekog razloga, najverovatnije straha od partnera, sve to prećutkivala.

Šta je istina, pokazaće istraga. Uhapšeni M. M. će kako je "Novostima" potvrđeno, u petak biti priveden na saslušanje u Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, a nakon toga će biti ispitane i devojčica i njena majka.

MANIJAK IZ ZEMUNA

TREĆE osnovno tužilaštvo je pre samo nedelju dana okončalo istragu i podiglo optužnicu protiv zemunskog pedofila Žarka S. (62), koji se tereti da je imao nedozvoljene polne radnje sa desetogodišnjom devojčicom iz komšiluka. On je uhapšen početkom avgusta, nakon što je devojčica - posle dve godine zlostavljanja i pretnji - ispričala majci kakav je užas proživljavala sa komšijom pedofilom.