PRIŠTINA - Posle akcije specijalne kosovske policije izvedene u sredu uveče kada su uhapšena četiri lica, kosovska policija uhapsila je još dve osobe, iz grupe osumnjičene za ubistva i otmice u Crnoj Gori.

PROČITAJTE JOŠ: Osumnjičeni za 5 ubistava

Naime, u subotu su, kako su preneli prištinski mediji, uhapšeni V. Vujačić i I. Mašanović, dok je kosovska policija prethodno uhapsila M. Miloševića (38), koji se sumnjiči za ubistvo na Cetinju 2016 godine i Đ. Pavićevića (31). iz Nikšića, za kojeg se tvrdi da je pobegao iz bolnice, u kojoj je izdržavao zatvorsku kaznu za kidnapovanje u Kotoru tokom 2015. godine.

PROČITAJTE JOŠ: Nikšić: Uhapšen biznismen Ranko Radulović

Prethodno su, kako navode prištinski elektronski mediji, kao deo ove grupe kojoj je pred Osnovnim sudom u Priptini određen jednočasovni pritvor, uhapšeni i S. Danković i Lj. Zuba, Albanka, poznata kao plesačica u noćnim klubovima na Kosovu. Akcija hapšenja takozvane "crnogorske grupe", usledila je nakon dojava bezbednosnih službi iz Crne Gore i naloga preko Interpola, dok je u stanovima uhapšenih policija je pronašla oružje, municiju i narkotike.