KRALjEVO – U saobraćajnom udesu koji se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, dogodio u četvrtak, oko 10 sati ujutro, u Dositejevoj ulici u Kraljevu, srećom niko nije nastradao, a povređena je jedna žena sa teritorije Kraljeva.

U udesu je učestvovalo tri automobila i sanitetsko vozilo Hitne službe kraljevačkog Doma zdravlja. Pretpostavlja se da se sudar dogodio kada je „mazdu“ kraljevačke registracije, koja je krećući se iz pravca Kragujevca, pokušavala da skrene levo, otpozadi udarilo dostavno vozilo „folksvagen kedi“, takođe kraljevačke registracije i bukvalno je odbacilo u suprotnu kolovoznu traku kojom je nailazilo sanitetsko vozilo, dok je dolazeći iz pravca Kragujevca u „kedi“ udario i „fijat“ beogradske registracije.

Pročitajte još - SUDAR KOD KRALjEVA: Poginuo vozač „opela“

Tom prilikom, kako saznajemo, povređena je žena koja je upravljala „mazdom“, dok su vozač saniteta, medicinski tehničar, lekarka i rođak pacijenta po kojeg je išla ova medicinska ekipa, zadobili lakše povrede.

Foto G. Šljivić

- Naši ljudi su postupili i profesionalno i ljudski i, pored povreda, ukazali pomoć ženi iz "mazde" – kaže dr Mirjana Krčevinac, direktorka kraljevačkog Doma zdravlja. - Srećom niko nije teže povređen, ali je pričinjena velika materijalna šteta na našem vozilu. To će nam svakako otežati svakodnevni rad jer smo u deficitu sa vozilima hitne službe.

Foto G. Šljivić