OSUMNjIČENI za trostruko ubistvo Goran Janković (37), pre nego što je počinio zločin za koji se sumnjiči, noć je proveo u jednoj od kafana i tu je pio do četiri, pet sati ujutro. Na saslušanju u policiji, kako saznajemo nezvanično, bio je smiren i nije pokazao kajanje.

Po onome što je ispričao operativcima, navodno ga je iznerviralo i revoltiralo to što ga je žena 11. maja prijavila policiji za nasilje u porodici, i sa tim nije mogao da se pomiri i zbog toga je počeo da pije.

Pročitajte još - HAPŠENjE ZBOG TROSTRUKOG UBISTVA U NOVOM SADU: Begunca odao uključeni TV (FOTO)

Janković je navodno izjavio da je iz kafane kući u Adicama , otišao oko četiri, pet sati, i legao, a onda je oko pola šest ustao i odlučio da ode do kuće ženinih roditelja na Telep sa namerom da joj se osveti.

On je, kako saznajemo, priznao da je tasta i taštu ubio čekićem, a da je Mirjanu najpre tukao i davio i da je na njoj iskalio sav bes. Još je navodno rekao, da nije imao nameru da se sam preda policiji i da se zbog toga krio.

Po nezvaničnim saznanjima “Novosti”, legalno nije mogao da pređe državnu granicu, jer mu je putna isprava ostala kod kuće u Adicama.