Vest iz Turske, da je u tamošnjem letovalištu samoubistvo izvršio Novopazarac Samir Bato Tuzinac (35), iznenadila je i rastužila žitelje grada na Raški i Jošanici, gde mnogi ne veruju da je njihov tihi i uvek raspoloženi komšija i sugrađanin skočio sa šestog sprata hotela u kome je bio smešten i tako sebi oduzeo život. Neverica je još veća ako se zna da je Samir tom prilikom bio na medenom mesecu, jer se oženio pre nedelju dana, i da su ga u Tursku ispratili vedrog i srećnog.


PROČITAJTE JOŠ - SAMOUBISTVO NA MEDENOM MESECU: Novopazarac skočio sa terase


- Iz Turske je javljeno da je Samir skočio sa šestog sprata i na licu mesta ostao mrtav. Još ne verujemo u tu zvaničnu verziju, jer znamo da nijedan razlog nije imao za samoubistvo. Sumnjamo da je možda izašao na teresu, okliznuo se i pao. Čim je u naš grad stigla ova strašna vest, njegovi najbliži su otišli po njegovo telo, i kada ga dovezu u Novi Pazar znaćemo šta se tačno dogodilo - priča jedan od Batovih komšija.


PROČITAJTE JOŠ - SAMOUBISTVO NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Žena skočila sa zgrade


Nastradali Samir Tuzinac, kako kaže jedan od njegovih rođaka, potiče iz poznate i ugledne novopazarske porodice. Živeo je sa majkom, nastavnicom u jednoj novopazarskoj osnovnoj školi, i ni po čemu se nije razlikovao od svojih vršnjaka.

Nastradali Samir Tuzinac, Foto Facebook