U PUCNjAVI koja se dogodila u ponedeljak, dva časa posle ponoći u jednoj kafani u beogradskom naselju Ritopek, nepoznati napadač ranio je Sašu Radenovića (47), zeta poznatog biznismena Zorana Karića. On je nakon incidenta prevezen u Urgentni centar.

- Povređeni je opšteg stabilnog stanja i nalazi se na odeljenju hirurgije - rekli su u ponedeljak u Urgentnom centru za "Novosti".

Prema nezvaničnim informacijama, do potezanja oružja i ranjavanja došlo je posle svađe koja je, navodno, počela u restoranu zbog - uzimanja pića iz šanka, a prema drugim izvorima do koškanja je došlo na parkingu ispred ugostiteljskog objekta. Policija radi na rasvetljavanju ovog slučaja, kao i na identifikaciji napadača koji je ispalio metak iz pištolja. Kako se nezvanično saznaje, ranjeni Saša Radenović je zet poznatog biznismena Zorana Karića, jednog od četvorice čuvene braće iz Peći. Saša je u braku sa njegovom ćerkom Jefimijom.


PROČITAJTE JOŠ:
PUCNjAVA NA DORĆOLU: Muškarac ranjen u noge

Zoran Karić je, prema nezvaničnim informacijama, bio te noći u ovom lokalu sa suprugom, zetom i ćerkom. On i supruga su otišli pre izbijanja svađe. Inače, Zoran Karić se svojevremeno i sam našao na stupcima crne hronike. On je 2005. bio umešan u pucnjavu u jednom beogradskom restoranu na Karaburmi. Hitac je, kako je kasnije utvrđeno, ispalio u samoodbrani.