MOMČILO Momo Grujuć iz Nove Pazove, koji je u udesu subotu 20. oktobra u Čikagu zadobio teške telesne povrede i nekoliko dana bio u komi, trenutno je u stabilnom stanju i polako se oporavlja. Kako saznaju “novosti” roditelji i rodbina ga stalno obilaze, a on je počeo da se normalno budi i da prepoznaje najbliže.

Njegov tragično preminuli prijatelj Marko Bošković (27), iz Obrenovca sahranjen je u nedelju na lokalnom groblju u Belom Polju, uz prisustvo velikog broja prijatelja, rođaka i poznanika porodice Bošković. Telo nesrećnog mladića dopremljeno je iz Sjedinjenih Američkih Država u Srbiju, gde ga je blizu 2.000 Obrenovčana na lokalnom groblju u Belom Polju ispratilo na večni počinak.


PROČITAJTE JOŠ - Suze i jecaji za Markom Boškovićem: Bio je vredan, dobar, svima je pomagao. I sa proslave rođendana ode pravo u smrt! (FOTO)

Podsetimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila 20. oktobra u tri sata posle ponoći u Čikagu, na automobil u kom je bilo četvoro mladih ljudi naleteo je pijani vozač Huan Rode Kruz, koji je vozio suprotnim smerom. Od zadobijenih povreda po prijemu u bolnicu preminuli su Marko Bošković (27) i njegova drugarica Laura Uribe (26). Teške telesne povrede zadobio je Laurin dečko Momčilo Grujić, dok se lakše povredio David Kabić. Huanu Rodeu Kruzu, koji je izazvao udes, određena je kaucija od 750.000, a preti mu kazna zatvora od 28 godina.

Na utakmici između Crvene zvezde i TSC Bačka Topola prijatelji Marka Boškovića istakli su transparent sa njegovim imenom. To se dogodilo u 27. minutu meča, što simbolično prikazuje broj godina koje je imao nesrećni mladić kada je poginuo. Marko je inače, kako nam je rekao njegov otac, bio veliki navijač Crvene zvezde.