JELENA je bila jedna mala srna, kada su je zajedno sa majkom, bratom i sestrom, zverski proterali iz rodne Krajine. Oca su joj već ranije ubili.

Sada, 23 godine posle, na komemoraciji srpskim žrtvama u Bačkoj Palanci, sa suzama u očima je rekla da je ona Jelena sa pola srca, jer joj je pola srca ostalo u "Oluji". Brišući suze, na kraju dodaje da je joj je drugu polovinu sačuvala Srbija.

Šta posle ovih dirljivih reči reći o onima koji srca nikad nisu ni imali. Onima koji su u "Oluji" proterali više od 250.000 Srba sa njihovih vekovnih ognjišta. Generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču, kao i ostalim njihovim pomagačima.

PROČITAJTE JOŠ: OBELEŽAVANjE DANA SEĆANjA NA ŽRTVE OLUJE: Vučić: Niko ne može da nam zabrani da se zovemo Srbima; Nisu priznali Jasenovac, neće ni "Oluju"(FOTO)

Neće njih i onog Mirka Norca u njihovom "političkom životu i sećanjima" održati nikakvi "stentovi, bajpasovi i pejsmejkeri" i druga pomagala. Makar im u krv ubrizgavali gvožđe, odnosno gvožđuriju od odlikovanja kojima ih je darovalo hrvatsko rukovodstvo. Neće to poboljšati krvnu sliku krvnika. Naprotiv.

Nažalost, nastavlja se hrvatska politika negiranja stravičnog zločina nad srpskim narodom. I dalje se veličaju ratni zločinci koji su svojim delovanjem doveli do progona i pogroma Srba. A svet na sve to samo gleda i ćuti. Srbija više neće.

U očima hrvatskog rukovodstva sve ovo se i dalje predstavlja kao vojna pobeda uz prigodnu paradu, sa sve avionima. Reklo bi se da je to parada ludila i kiča, bez pijeteta prema srpskim žrtvama.

Podsećamo opet na Jelenu Knežević, koja je prošla kroz oluju zločina. Ona je danas Jelena, žena koje ima. I to sa dva srca. Koja zajedno kucaju za Krajinu i Srbiju. Jelena je naše, srce veliko!