Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nikakvih izbora, niti referenduma neće biti 4. novembra, kako to "prognozira" Vuk Jeremić.


Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara, rekao da su možda Jeremiću rekli iz katarske ambasade da će 4. novermbra biti izbora i referenduma, i upitao: "čemu izbori i kojim povodom i da li se možda toga dana Jeremić vraća iz Njujorka ili Irske?".PROČITAJTE I: Vučić sa Putinom 15. septembra o kosovskom čvoru


"Zapamtite, možda 4. novembra dogodine. Ove neće sigurno" rekao je Vučić i dodao da je to možda javljeno od strane CIA ili nekih sličnih i da se slušaju gluposti svaku dan od strane nesrećnika koji ne zanju šta će sa sobom.


Ironično je primetio da samo "hrabri" ljud poput Jeremića za bilo koju žemu mogu da kažu da je "kreatura", kako je Jeremić nazvao premijerku Anu Brnabić.


Brnabić je, primetio je, 10 puta pametnija, 50 puta časnija, stručnija u svemu od Jeremića, koji ništa nije radio osim što je trošio pare građana Srbije, radio protiv svoje zemlje i razorio priliku da sačuvamo KiM.


Dodao je i da ti što pominju da su veliki favoriti na izborima imaju da ponude samo laka rešenja i obećanje da će sve biti u redu kada dođu na vlast, a to pričaju godinama.


"Oni neka pobeđuju na svim izborima na rečima, a kada se broje glasovi onda je to obično drugačije" rekao je Vučić.


VUČIĆ: JA SAM ZA RAZGRANIČENjE SA ALBANCIMA

Zalažem se za razgraničenje sa Albancima, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

"Ja se zalažem i to ne krijem, svakako se zalažem i to je politika koju predstavljam, a da li će ona dobiti podršku naroda ili ne, ali ja se zalažem za razgraničenje sa Albancima", rekao je Vučić novinarima u Šidu.

"Da imamo teritoriju za koju se ne zna ko je kako tretira i šta kome pripada - to je uvek izvor potencijalnih sukoba i problema", objasnio je.

Da li ćemo uspeti u razgraničenju ne zavisi od nas, kaže i primećuje:

"Za tango je potrebnio dvoje", rekao je predsednik Srbije.