Član Predsedništva Srpske napredne stranke, Luka Petrović, obratio se Marku Bastaću.


- Dokle ćeš više da lažeš i obmanjuješ ovaj narod. Pa jedino što si ti uradio i doprineo je to što si sa svojim šefom Đilasom upadao i uništavao zgradu RTS-a, rušio gradilišta, lomio građevinske znakove i maltretirao poštene radnike – rekao je Petrović.


- Pa kako te nije sramota i da li imaš imalo obraza da možeš da kažeš da si ti uticao na bilo šta od navedenog, kada svi znaju, a i lako je proverljivo, da je i Sekretarijat za saobraćaj u svojim uslovima napisao da režim saobraćaja ostaje isti.


Da li imaš nešto da kažeš, a da ne slažeš, ili vam je to u krvi da sve što valja i sve što je dobro morate da ispolitizujete i pokušavate na najgore moguće načine da uništavate. Dokle ide vaša destrukcija i mržnja.


PROČITAJTE JOŠ: Luka Petrović: Bastać opet pravi od sebe klovna


Moraš da shvatiš da ćemo ti uvek sa zadovoljstvom odgovarati, ali ne lažima, nego istinom i činjenicama – dodao je član predsedništva SNS-a.


- A što se tiče tvoje velike nervoze i pretnji da nešto nećeš da daš, taj isti „Milan Gale Muškatirović“, koji si sistemski godinama pljačkao i uništavao, pa nije to tvoja privatna imovina, kako izgleda misliš, nego moraćeš da jednom počneš da poštuješ zakon, možda za tebe teško i nezamislivo, ali ne brini, to ćemo te mi naučiti – rekao je Petrović.