Najveći regionalni festival turističkih destinacija i manifestacija "Beogradski manifest", na kojem će se i ove godine predstaviti Turistička organizacija Republike Srpske, biće otvoren u petak, 24.maja kod spomenika "Pobjednik" na Beogradskoj tvrđavi, najavljeno je iz Predstavništva Srpske u Srbiji. .

Svečanom otvaranju prisustvovaće direktor Turističke organizacije Republike Srpske Nada Jovanović, predstavnici Ministarstva trgovine i turizma Srpske i direktor Predstavništva Republike Srpske u Beogradu Mlađen Cicović.

Pročitajte još - Etno-selo „Stanišić“: Odmor pored vodenice

Na "Beogradskom manifestu", u okviru štanda Turističke organizacije Republike Srpske, predstaviće se Olimpijski centar "Jahorina", Banja "Vrućica", Etno-selo "Stanišići", Vinarija "Pajić" i vizitor centar "Pecka", Festival mladih "Dril end čil", te Evropski zimski festival mladih /EJOF/.

Na festivalu će biti prikazan novi promotivni video Republike Srpske i popularni promotivni video "Dril end čil" festivala.

Foto OC Jahorina

"Beogradski manifest", koji će trajati do nedelje, 26. maja, osmišljen je tako da se posetiocima što vernije prenesu autentičan duh i atmosfera, kao i kulturne i turističke vrednosti Srbije i regiona.

Otvaranje festivala najavljeno je za 15.00 časova.