Dugo iščekivani povratak najpopularnijeg dela Call of Duty franšize, Modern Warfare, zvanično je najavljen za 25. oktobar.

Naslov koji izdaje "Activision", a potpisuje "Infinity Ward" ubacuje igrače u moderan sukob, gde odluke u deliću sekunde mogu uticati na globalni balans sila.

Novi Modern Warfare ima jedinstvenu priču i progresiju kroz epsko single-player iskustvo, multiplayer pun akcije i novi "co-op" mod. Ovo je potpuno novi "Modern Warfare" u svakom pogledu – iskustvo je bazirano na naslovnim stranicama novina danas, gde su pravila borbe poprilično zamagljena i siva.

PROČITAJTE JOŠ - ''Call of Duty'' stiže na mobilne (VIDEO)

Igrači će moći da igraju kao pripadnici različitih međunarodnih specijalnih jedinica i grupa boraca za slobodu, a radnja će se odvijati kako u legendarnim evropskim gradovima tako i na Bliskom Istoku.

Modern Warfare donosi "cross-platform" igranje od starta na deskotp računarima i konzolama što je vrlo velika novina. Zatim se napušta klasičan sistem „sezonske propusnice“ i biće više besplatnih mapa i drugih sadržaja koji će biti besplatno dostupni svim igračima. Modern Warfare ima popuno novi endžin igre koji donosi izuzetno fotorealistično iskustvo.

Call of Duty: Modern Warfare će globalno biti dostupan od 25. oktobra 2019. godine na „Plejstejšon 4“, "Xbox One" i desktop računarima, preko kojih će moći da se igra preko „Blizardove“ globalne „Betlnet“ mreže.


(RTS)