KREG Darvel (46) otišao je sa ćerkom Mili (13) u hotel u Londonu koji se nalazi u blizini zabavnog parka gde su nameravali da odu i iznenadio se kada mu je menadžer tražio da dokaže da je on otac devojke.

- Prijavili smo se pa sam izašao da pomerim kola. Kad sam se vratio menadžer je, pod izgovorom da je to pravilo kuće, tražio da mu dokažem da sam ja Milin otac. Morao sam i da mu pokažem našu dopisku na Fejsbuku. Bilo je bizarno i vrlo uvređujuće. Onda mi je rekao da je već pozvao policiju i da moramo da ih sačekamo – rekao je Kreg, prenosi „San“.

Policajcima je ubrzo bilo jasno da je u pitanju greška, ali je njemu u svakom slučaju cela situacija pokvarila vikend.

Kregova supruga Sara preminula je od leukemije kada je Mili imala četiri godine i stalno ponavlja da su u međuvremenu dosta putovali, ali da mu se nikad nije desilo tako nešto.

Iz hotela objašnjavaju kako jako ozbiljno shvataju to da moraju da zaštite decu i mlade, a portparol se odmah izvinio Kregu.

- Hoteli i ostale licencirane prostorije i taksisti imali su obuku kako da prepoznaju da je neko dete u opasnosti. Pozvali su nas, ali pošto nije bilo razloga, nismo izvršili hapšenje – rekli su iz policije.

Dodaju i kako u poslednje vreme upešno obavljaju akciju „Operacija sigurnost“, a tiče se hapšenja pedofila.