SVI oko male Nikoline (na slici) iz Sent Uana u pariskom severnom predgrađu bili su zatečeni količinom mržnje i brutalnosti u pretnji koju je dobila preko društvene mreže "Snep čet" od đaka iz iste škole Arona Kasija (12), kada joj je na snimku zaprećeno noževima.


- Sve ovo donosim sutra, za tebe, samo za tebe, Nikolina. Videćeš, sve ovo je za tebe! Besplatni redosled, za razvaljivanje tvojih usta - čuje se glas uz poruku na kojoj su poređana četiri noža i velika dvozuba viljuška. Reč je o grupnoj mreži đaka iz odeljenja peto A. Prema francuskoj gradaciji u školskom sistemu, uzrast odgovara našem sedmom razredu.

"Novosti" su pokušale da dobiju informaciju iz škole za starije osmoškolce, od 5. osnovne do 2. srednje, u koledžu "Mišel" u Ulici doktora Bauera u Sent Uanu, ali bez uspeha. Sajt "Svi Srbi u Parizu" je preneo da su roditelji Nena i Nikola najpre dobili garancije direktora škole da će preduzeti sve potrebne mere koje su u njegovoj nadležnosti. Nikolinini (12) roditelji su zatim podneli i tužbu u policiji gde su im dali obećanje da dečak više neće da pohađa ovu školu i da će dobiti premeštaj. Do 3. decembra biće mu zabranjeno da pohađa nastavu.

PROČITAJTE JOŠ:
Monstruozne pretnje Alžirca Srbima: Treba vas sve pobiti i svima iseći glave, a od Srbije napraviti islamsku državu (VIDEO)


Navodi se i da se dečak koji je uputio preteće poruke preselio u Francusku iz Afrike u oktobru, gde je najpre živeo s ocem, dok sada živi s majkom.I dalje se ne zna razlog zbog čega je Aron Kasi tako stravično pretio Nikolini. Roditelji u četvrtak nisu hteli da je puste u školu, jer je bila dosta uznemirena zbog svega što joj se dešavalo.