BEOGRAD - Za nešto više od mesec dana, koliko je prošlo od zakazivanja koncerta Masima Savića u Sava centru, sve karte su rasprodate, objavili su danas organizatori.

Karata za koncert 22. decembra više nema, ali će se zbog velikog interesovanja Masimo održati još jedan, dan kasnije, 23. decembra.

Jedan od najvećih beogradskih koncertnih prostora, koji je kroz svoju istoriju ugostio mnoge cuvene muzičare, dva dana zaredom u decembru biće u znaku brojnih velikih hitova ovog umetnika koji je prevalio 30 godina muzičkog rada.

"Imao sam sreću da za moje koncerte beogradska publika uvek traži kartu više i da naši susreti uvek budu posebno emotivni. Davao sam im maksimum svojih mogućnosti i publika je to uvek znala da prepozna i da nagradi. Ovoga puta nagradili su me još više! " kazao je Masimo organizatorima

Koncert u Sava centru će biti završni koncert Savićeve turneje po Srbiji. Prvi koncert održaće 24.novembra u Nišu, sledi Čačak 25. i Kragujevac, 26. i 27.novembra. Koncerti u Čačku i Kragujevcu su takođe rasprodati, dok je u Nišu ostalo još malo ulaznica koje su za sve koncerte u prodaji preko Eventim mreže.

Nakon hvaljenog albuma "1 dan ljubavi" Masimo je pesmom "1.000 ljudi" i aktuelnim singlom "Neka ti plove brodovi" najavio rad na novom studijskom albumu. Početkom decembra biće objavljena nova pesma koju će premijerno izvoditi na koncertima u Srbiji.

"Dirnut sam činjenicom da broj moje publike iz godine u godinu raste, jer morate znati da ja ne pevam za široke narodne mase, već uži, sofisticiran krug ljudi. Mislim da su zaslužili da im moj bend i ja priredimo neko muzičko iznenađenje, ali još neću odavati o čemu se radi." kazao je Masimo.


/////////////