REPER Stefan Đurić Rasta negirao je u ponedeljak pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu da je 18. aprila prošle godine napao Slobodana Nešovića Loku, direktora agencije "Maskom", u prostorijama njegove firme u centru prestonice. Tužilaštvo ga tereti za krivično delo nasilničko ponašanje, za koje je zaprećena kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

Pročitajte još: Rasta negirao da je napao Loku

Nešović je ranije tvrdio da je Đurić došao sa još nekoliko osoba, tražeći da raskinu ugovor, i zahtevom da mu isplati 30.000 evra. Kako je odbio, smatrajući da za to nema nikakve osnove, reper i osobe koje su bile sa njim u društvu su ga napali. Nešović će kao oštećeni pred sudom dati izjavu u martu.

Pročitajte još: Slobodan Nešović Loka: Rasta mi tražio 30.000 evra

Po okončanju današnjeg glavnog pretresa, Đurić je izjavio da veruje u pravdu i da će biti oslobođen, kao i da će naplatu spornog duga tražiti pravnim putem. Njegov branilac, advokat Borivoje Borović, istakao je da je Nešović sve izmislio kako bi izbegao plaćanje duga:

- Đurić mu nije tražio nikakve pare, već je samo želeo da raskine poslovnu saradnju, jer mu Nešović nije isplaćivao novac od autorskih prava prema dogovoru. On čak nije ni dostavio validnu lekarsku dokumentaciju o tome da je zadobio povrede.