NAKON što je „Igra Prestola“ završila svoju sedmu sezonu sa nerazjašnjenom sudbinom dvoje likova, u epizodi "The Dragon and the Wolf", HBO je možda greškom potvrdio da su ipak preživeli i da ćemo ih gledati u velikom finalu.

U jednoj od poslednjih scena, Tormund Džajantsbejn (Kristofer Hivju) i Berik Dondarion (Ričard Dormer) beže sa Zida koji biva uništen, i nije delovalo da su mogli da se uopšte izvuku iz toga živi.

Pročitajte još: Završeno snimanje poslednje sezone "Igre prestola"


Sada je sve na logici fanova - HBO je priložio scenario finala sedme sezone u okviru javnih objava oko Emi nagrada, i svako ga može pročitati. Iako ne potvrđuje stopostotno da su Tormund i Berik preživeli, jasno je da su uspeli da se nekim čudom izvuku iz Istvoča na vreme. Evo kako to nagoveštava citat iz scenarija:

Tormund i Berik predvode svoje divljane niz ledom isklesane stepenice - Istvoč ima masivno "cik-cak" stepenište umesto lifta u KeslBlek. Oni beže pokušavajući da sačuvaju glave i nestaju iz vidokruga."


Pročitajte još: Sansa Stark otkriva nove detalje o finalnoj sezoni serije “Igra prestola”


Videćemo šta se desilo sa njima dvojicom kada se „Igra Prestola“ konačno vrati sa finalnom sezonom, tokom prve polovine 2019. godine.

(adria.ign.com)